Στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Τι είπε σε Αταμάν και παίκτες!

Γιαννακόπουλος: Ατάκες για Μαρινάκη, Κόκκαλη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο, Βαρδινογιάννη! (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού Aktor μετά το break της Μακάμπι και εξέφρασε τη στήριξή του στον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του.

Όπως έκανε τη φετινή χρονιά μετά το χαμένο τελικό του Σούπερ Καπ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να δώσει το παρόν στην προπόνηση του Παναθηναϊκού Aktor στο ΟΑΚΑ μετά την ήττα στο Game 1 απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μετά και την ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά της Ευρωλίγκα για τη διαιτησία στο πρώτο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς, ο DPG σήκωσε ασπίδα προστασίας προς τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, εξέφρασε την άποψή του πως οι «πράσινοι» είναι καλύτεροι από την ομάδα του Όντεντ Κάτας και ζήτησε από τους παίκτες την πλήρη συγκέντρωσή τους στο Game 2 της σειράς στη φάση των πλέι οφ της διοργάνωσης.

Η πρόθεση του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού φάνηκε και το βράδυ της Τρίτης (23/4), όταν και ανάρτησε μια φωτογραφία του Τούρκου προπονητή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News