«Βόμβα» Χουάντσο: Αποκάλυψε την πρόθεση του Ναν για το μέλλον του (vid)

«Βόμβα» Χουάντσο: Αποκάλυψε την πρόθεση του Ναν για το μέλλον του (vid)

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε για την πρώην συμπαίκτη του Κάιλ Γκάι, την πορεία του στον Παναθηναϊκό, τον Αταμάν και προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το μέλλον του Κέντρικ Ναν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ΠΑΡΕ-ΒΑΛΕ με τους Τόλη Κοτζιά και Νάντια Βελέντζααν:

Για τον Ναν:

«Αν μείνει ο Ναν θα τον αγαπάμε, αισθάνεται υποστήριξη και αγάπη εδώ, είναι το σπίτι του εδώ και τον θέλουμε και του χρόνου, θέλει να μείνει, θα δούμε πως θα πάει.»

Για τον Γκάι:

«O Γκάι ήταν ο ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ, μου λείπει πολύ, τον αγαπάω πολύ και θέλω να συνεχίσει να τα πηγαίνει καλά.»

Για τον εαυτό του:

«H ευρωλίγκα έχει πολλές διαφορές με τον NBA, κάθε παιχνίδι μετράει κάθε δευτερόλεπτο μετράει, είναι φανταστικό και περιμένω τα πλέι οφ.»

Είναι διαφορετικό το μπάσκετ στην Ευρώπη από το NBA, πρέπει να παίζει σκληρά να καταλαβαίνω το παιχνίδι, τους διαιτητές το spacing. Ήταν μια δύσκολη πρόκληση αλλά είμαι σε καλή φάση τώρα και ανυπομονώ για τα πλέι οφ. Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό.»

Για τον Αταμάν:

«O Aταμάν αν κερδίσεις είναι χαρούμενος, αν χάνεις όχι.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News