Παναθηναϊκός - Μακάμπι: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (23/4)

Αταμάν: Ατάκες για Χουάντσο-Βιλντόζα - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Έτοιμος για νέα παράσταση μπροστά στο κοινό του κόντρα στην Μακάμπι ο Παναθηναϊκός. Τι ώρα παίζει το πρώτο ματς των play-offs και από πού μεταδίδεται.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Παναθηναϊκό που υποδέχεται την Μακάμπι στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (20:30) και παίρνει προβάδισμα πρόκρισης στο Final-4 του Βερολίνου.

Η κανονική περίοδος ήταν το… πρόγευμα της Euroleague και τώρα περνάμε στο κυρίως πιάτο με τα Playoffs όπου κρίνονται τα πάντα και δεν υπάρχει περιθώριο για λάθη.

Ο Παναθηναϊκός που ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός και ανθεκτικός στον «μαραθώνιο» των 34 αγωνιστικών τερμάτισε στη δεύτερη προνομιούχο θέση που του δίνει πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs, ωστόσο αυτό το πλεονέκτημα και το μεγάλο όπλο του ΟΑΚΑ των 9 σερί νικών καλείται να διαφυλάξει στη σειρά με τη Μακάμπι ώστε να κάνει το μεγάλο βήμα για το Final-4!

Το παιχνίδι, Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι, θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί από το NovaSports Prime.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (23/4)

Ο Μάριους Γκριγκόνις εξήγησε ποιος είναι ο τρόπος για να κάνει ο Παναθηναϊκός αύριο το 1-0 κόντρα στη Μακάμπι.

Ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση με τη Μακάμπι και ο Μάριους Γκριγκόνις στάθηκε στα σημαντικότερα στοιχεία που θα δώσουν την νίκη στην ομάδα του.

«Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωση μας. Nα κάνουμε τη δουλειά μας” είπε ο Λιθουανός παίκτης και πρόσθεσε: “Στο μπάσκετ το θέμα είναι να βάλεις περισσότερους πόντους από τον αντίπαλο σου. Αν παίξει και καλή άμυνα ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που θα κάνουν τη διαφορά. Πρέπεινα το θέλουμε περισσότερο και να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια”.

Όσο για το ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη γνωρίσει δύο ήττες από την Μακάμπι τόνισε πως:  “Δε μας ενδιαφέρει το 0-2. Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και να το αποδείξουμε στο γήπεδο”.

Τέλος σχολίασε και το ποιος είναι καλύτερος για την Μακάμπι. Ο Μπράουν ή ο Μπάλντγουιν. “Εξαρτάται από την ημέρα. Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες, σκοράρουν, δημιουργούν και μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News