Ιωάννου: «Δεύτερο, μην πω και πρώτο, φαβορί ο Παναθηναϊκός για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα» (vid)

Ιωάννου: «Δεύτερο, μην πω και πρώτο, φαβορί ο Παναθηναϊκός για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα» (vid)

Μεγάλες πιθανότητες δίνει στον Παναθηναϊκό Aktor ο δημοσιογράφος, Βαγγέλης Ιωάννου για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα.

Μόλις μερικές ώρες πριν την έναρξη των αγώνων των πλέι οφ ο Βαγγέλης Ιωάννου τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι αν όχι το πρώτο, το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε στο eurohoops:

«Ο Ολυμπιακός είναι στο ίδιο επίπεδο πέρσι, ανεξάρτητα από το γεγονός πως έκανε δύο νίκες λιγότερες σε σχέση με πέρυσι και αν έχασε δύο κομβικούς παίκτες. Το μπάσκετ που έπαιξε ο Ολυμπιακός αξίζει να διδάσκεται. 

Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα από αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός Aktor από τους πρόποδες της γης… κατακτητής πάει να γίνει της κορυφής.

Μέσα σε 8 μήνες να κάνει ομάδα που από προτελευταία, έγινε δεύτερη και πάει να πάρει την Ευρωλίγκα. Για μένα, είναι το δεύτερο, αν όχι το πρώτο φαβορί, για την κατάκτηση του τροπαίου. 

Και εντελώς διαφορετικό πράγμα το μπάσκετ που διδάσκει για συνεχόμενα χρόνια ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα. Μιλάμε τώρα για κάτι άλλο!»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News