Ερώτηση για Παναθηναϊκό - Ολυμπιακό στην Αννίτα Πάνια - «Μπλέξαμε - Εγώ τα παίζω στα δάκτυλα!» (vid)

Ερώτηση για Παναθηναϊκό - Ολυμπιακό στην Αννίτα Πάνια - «Μπλέξαμε - Εγώ τα παίζω στα δάκτυλα!» (vid)

Ερώτηση για τους δύο «αιωνίους» έπεσε στο παιχνίδι ερωτήσεων της Αννίτας Πάνια «Next Please», ωστόσο, ο διαγωνιζόμενος δεν ήταν ενημερωμένος για τη φετινή Ευρωλίγκα.

Ερώτηση για τη φετινή Ευρωλίγκα ήταν μια από τις δοκιμασίες που κλήθηκε να περάσει ένας παίκτης στο σόου γνώσεων «Next Please» στη συχνότητα του OPEN-TV.

Η Αννίτα Πάνια ρώτησε, λοιπόν, τον διαγωνιζόμενο «ποια από τις παρακάτω ομάδες δεν θα αντιμετωπίσουν οι ομάδες μπάσκετ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα», με τις πιθανές απαντήσεις να είναι τρεις.

«Μπαρτσελόνα, Άλμπα ή Μακάμπι;», ήταν οι ομάδες στις οποίες σκέφτηκε ανάμεσα ο παίκτης, δίχως να καταφέρει να δώσει τη σωστή απάντηση, καθώς επέλεξε το «Γ».

Πριν σφραγίσει την απάντησή του, προλόγισε «πέσαμε στην περίπτωση, γιατί είμαι εντελώς άσχετος στα αθλητικά. Τώρα μπλέξαμε!», με την παρουσιάστρια να του συμπαραστέκεται με τον τρόπο της «εγώ νομίζεις τα παίζω στα δάκτυλα!».

Με μια στοιχειώδη ενημέρωση θα γνώριζε κανείς πως ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι με πλεονέκτημα έδρας, ο Ολυμπιακός τη Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας, επομένως, μένει «εκτός» η Άλμπα Βερολίνου, η οποία μάλιστα, τερμάτισε στην τελευταία θέση της διοργάνωσης.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News