«Μετά από όλο αυτό το μίσος προς τον Παναθηναϊκό, ήρθε η ώρα να του δώσουμε βραβεία!»

«Μετά από όλο αυτό το μίσος προς τον Παναθηναϊκό, ήρθε η ώρα να του δώσουμε βραβεία!»

Οι παρουσιαστές του Urbonus Podcast παρέδωσαν τα φετινά βραβεία με τον Παναθηναϊκό να κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα, προκαλώντας τον Αουγκούστας Σουλιάουσκας να σχολιάσει χιουμοριστικά την κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας οι Ντονάτας Ουρμπόνας, Ρίτις Βισνιάουσκας και Αουγκούστας Σουλιάουσκας συμφώνησαν πως προπονητής της χρονιάς πρέπει να αναδειχθεί ο Εργκίν Αταμάν και Rookie of the Year ο Κέντιρκ Ναν, με τον Σουλιάουσκας να τοποθετείται για τα σχόλια που είχαν κάνει στο παρελθόν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σχετικά με την εκπομπή του “Basketnews.com”.

«Κατέληξαν τα ετήσια βραβεία να γίνουν… βραβεία του Παναθηναϊκού. Mετά από όλο αυτό το μίσος προς τον Παναθηναϊκό από αυτό το podcast, αυτή τη στιγμή έχουμε τα βραβεία του Παναθηναϊκού», είπε.

«Κοίτα το πρόσωπο του Ρίτις. Πήρες παρακεταμόλη το πρωί; Γιατί ήξερες τι θα συμβεί!», πρόσθεσε με χαμόγελο ο Λιθουανός αναλυτής.

Ακούστε το podcast:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News