Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν το ζήτησε, ο Μήτογλου το έκανε πράξη!

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν το ζήτησε, ο Μήτογλου το έκανε πράξη!

Οι φωνές του Εργκίν Αταμάν μετά τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου φαίνεται πως έπιασαν… τόπο, παρά τα όσα ακούστηκαν για τον Τούρκο τεχνικό από διάφορους… ανθρώπους του μπάσκετ.

Ο… μάστερ της ψυχολογίας Εργκίν Αταμάν χτύπησε το «κουδουνάκι» στον Μήτογλου – πέρα από τον Βιλντόζα – μετά το παιχνίδι στη Ρόδο.

«Θέλω να κάνω παράπονα για παίκτες και ειδικά για τον Βιλντόζα. Ο Λούκα Βιλντόζα δεν μπορεί να έχει 1/7 εντός παιδιάς και δεν μπορεί να διεκδικεί χρόνο στη Εuroleague με τέτοια εμφάνιση. Επίσης η απόδοση του Μήτογλου έχει πέσει!», είχε δηλώσει ο πράσινος τεχνικός.

Τα αποτελέσματα ήρθαν λίαν συντόμως. Ο Μήτογλου επέστρεψε στις MVP εμφανίσεις του, ήταν σημαντικός αρχικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ενώ στο «εντός» με το Περιστέρι ήταν ο κορυφαίος της ομάδας.

Το ίδιο παρατηρείται και με τον Βιλντόζα. Ο Αργεντινός κάπως στάθηκε στο αιώνιο ντέρμπι, ενώ τελείωσε το παιχνίδι διψήφιος με τρία τρίποντα στον αγώνα με την ομάδα του Σπανούλη.

Όπως όλα δείχνουν, ο Αταμάν έχει το μαγικό ραβδάκι με το αυταρχικό του στυλ να «ενεργοποιεί» τους παίκτες του, και αυτή είναι η καλύτερη απάντηση προς αρχάριους προπονητές, τύπου Πριτζιόνι ή άλλους αναλυτές, όπως ο Μπόγρης που έσπευσαν να εναντιωθούν στον Τούρκο τεχνικό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News