Παναθηναϊκός - Περιστέρι 93-88: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Παναθηναϊκός - Περιστέρι 93-88: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στο Περιστέρι.

Ήταν ένα παιχνίδι σε άβολο τάιμινγκ για τον Παναθηναϊκό Aktor, από τη μία έλειπε ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν, από την άλλη το μυαλό όλων ήταν εστιασμένο φυσιολογικά στα πλέι οφ με τη Μακάμπι.

Η παρουσία του κόσμου ήταν διπλά σημαντική για την ομάδα που προσπάθησε να κρατήσει τους παίκτες στον απαιτούμενο βαθμό συγκέντρωσης.

Σίγουρα ο παράγοντας πως τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και το Περιστέρι γνώρισαν επιτυχίες, η καθεμία στα δικά της επίπεδα αγωνιστικότητας, έπαιξε ένα ρόλο στη διαμόρφωση ενός κοντινού σκορ.

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (2,5/10): Για ακόμη μια φορά ο Πολωνός σέντερ δεν δικαίωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που τον έφεραν το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα.

Κώστας Σλούκας (7/10): Ο αρχηγός δεν πάτησε γκάζι (3 ασίστ, 4 λάθη), όμως, έβγαλε την άμυνα του αγώνα στο φινάλε, ενώ στο εκτελεστικό κομμάτι προσέφερε 2/2 τρίποντα.

Ιωάννης Παπαπέτρου (8/10): Ο παλιός, καλός Ιωάννης με συνέπεια σε άμυνα και επίθεση. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Κέντρικ Ναν (9/10): Ο Αμερικανός έκανε μια γερή προπόνηση στο ΟΑΚΑ, σκόραρε 20 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ (3 λάθη) σε 31,5 λεπτά συμμετοχής.

Ντίνος Μήτογλου (10/10): Η πιο ευχάριστη είδηση για τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ ήταν ο MVP του αγώνα TOP-6 απέναντι στο Περιστέρι με 25 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ (υψηλότερο βαθμό ωφελιμότητας 30).

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (4/10): Χρησιμοποιήθηκε για 6,5 λεπτά, πάλεψε δίχως, όμως, να γεμίσει τη στατιστική του.

Λούκα Βιλντόζα (8/10): Ο Αργεντινός ένιωσε πιο απελευθερωμένος στο ΟΑΚΑ, σκόραρε τρία τρίποντα, δημιούργησε πέντε φάσεις και άφησε σημαντικό λιθαράκι στη νίκη του Παναθηναϊκού.

Κώστας Αντετοκούνμπο (6/10): Ο Έλληνας σέντερ ήταν τραγικός από τη γραμμή των βολών (0/4) , πέτυχε 6 πόντους και είχε ένα καθοριστικό κόψιμο στην τελική έκβαση του αγώνα.

Μάριους Γκριγκόνις (7/10): Δε βρήκε ρυθμό στην επίθεση, βρήκε δημιουργικό (4 ασίστ) και αμυντικό ρόλο στο παιχνίδι.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (7/10): Ο Ισπανός περιορίστηκε κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα και το ζητούμενο είναι να ξεσπάσει στα πλέι οφ και στις δύο μεριές του παρκέ, όπως έπραξε με τον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News