Συντετριμμένος στην κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν! (vid)
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, βρέθηκε την Παρασκευή (19/4) στην πατρίδα του, προκειμένου να παραβρεθεί στην κηδεία του πατέρα του, Ιμπραήμ Νουράι, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.
Στην κηδεία του πατέρα του Αταμάν παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Νεολαίας και αθλητισμού της χώρας, Οσμάν Ασκίν Μπακ, ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, ο πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ, Ντουρσούν Οζμπέκ, ο ομόλογος του στην Μπεσίκτας, Χασάν Αράτ, αλλά και ο επικεφαλής της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Ομέρ Ονάν.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Δείτε παρακάτω:
A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos’un başantrenörü Ergin Ataman’ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, son yolculuğuna uğurlandı.
Cenaze törenine spor, siyaset, sanat ve iş dünyasından birçok isimle beraber Ataman’ın ailesi ve sevenleri katıldı. pic.twitter.com/vqHmLsT3HT
— Sporxtv (@sporxtv) April 19, 2024
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ψάχτηκε για Γκίμπσον ο Παναθηναϊκός - Ο λόγος που δεν προχώρησε
- Παναθηναϊκός: Η... έκπληξη του Γιαμπουσέλε, η μέτρηση που έφερε ενθουσιασμό
- Παναθηναϊκός: Τι συνέβη με τον Λεσόρ και το δεμένο χέρι, ποτέ θα είναι έτοιμος
- «Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολλά λεφτά να δράσει - Το προφίλ του γκαρντ»
- Παναθηναϊκός: Γένσεν, όπως... Κρίστιανσεν και Φαν Ντρόγκελεν;