Με μια σημαντική απουσία ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Περιστέρι!

Παναθηναϊκός: Δύο οι πιθανοί αντίπαλοι του Τριφυλλιού στα πλέι οφ!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται το Περιστέρι bwin στο ΟΑΚΑ (19/04, 20:15) για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League.

Το ματς αυτό βρίσκει αμφότερες τις ομάδες με το… μυαλό στην Ευρώπη. Οι «πράσινοι», από τη μία πλευρά, έχουν μπροστά τους τη σειρά playoffs με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία ξεκινάει την Τρίτη (23/04) στο ΟΑΚΑ.

Το γεγονός πως το πλεονέκτημα έδρας ουσιαστικά κρίθηκε με την επικράτηση του «τριφυλλιού» στο τελευταίο ντέρμπι, σημαίνει πως ίσως ο Τούρκος τεχνικός προχωρήσει σε ροτέισον για να δώσει ανάσες σε βασικούς.

Από την άλλη, το Περιστέρι bwin ζει ιστορικές στιγμές, καθώς λίγα 24ωρα πριν άλωσε τη Βόννη και προκρίθηκε στο Final Four του Βελιγραδίου για το Basketball Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στις 26 Απριλίου για μία θέση στον τελικό.

Προφανώς, το μυαλό της ομάδας του Σπανούλη είναι στην Ευρώπη, ωστόσο οι Περιστεριώτες θέλουν να εξασφαλίσουν και την τρίτη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος, επομένως κάθε ματς έχει τη σημασία του.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, εκτός έμεινε ο Τζέριαν Γκραντ για να προφυλαχθεί.

Για την ομάδα των δυτικών προαστίων, όλοι είναι στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού:  (Σερέλης): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Χουάντσο, Μήτογλου

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News