Πρίφτης: «Μεγάλο σουτ από τον Σλούκα, δύσκολη η φάση για Παπανικολάου» (vid)

Πρίφτης: «Μεγάλο σουτ από τον Σλούκα, δύσκολη η φάση για Παπανικολάου» (vid)

Ο Δημήτρης Πρίφτης έκανε το δικό του σχόλιο για το πρόσφατο ντέρμπι αιωνίων, ενώ έχρισε φαβορί τον Παναθηναϊκό στη σειρά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Πάρε-Βάλε»:

Για τον Κέντρικ Ναν: «Είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος παίκτης, έχει προσωπικό καλάθι. Είναι χαρισματικός στο σκοράρισμα. Ο τρόπος που παίζει και αναπτύσσεται ο Παναθηναϊκός, προσφέρεται για έναν τέτοιον παίκτη. Χρειάστηκε λίγη προσαρμογή. Πάντα υπάρχουν κάποια πράγματα στην Ευρώπη που είναι πρωτόγνωρα για τους NBAers.»

Για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: «Το παιχνίδι είχε κάποια σημασία, γιατί δε γνωρίζεις ποτέ πού μπορεί να χάσει κάποιος. Το παιχνίδι από μόνο του, έχει ένα background, υπάρχει μια αντιπαλότητα στη χώρα μας. Πάντοτε θα είναι ένα σοβαρό ματς.»

Για το τρίποντο του Σλούκα«Αυτού του είδους παιχνίδια χαρακτηρίζονται από στιγμές. Αυτό το σουτ ήταν μεγάλο σουτ. Ο Παπανικολάου ερχόταν από ανισορροπία, δεν ήταν κοντά. Ερχόταν από κάποιο σκριν, δεν ήταν ξεκάθαρο ένας-ένας. Το να μαρκάρεις το σουτ στο τρίποντο, με το συνδυασμό, ότι είναι ένα σφύριγμα της μόδας, το φάουλ στο σουτ, είναι μια δύσκολη φάση για τον αμυντικό.»

Για τη σειρά με τη Μακάμπι: «Για τη Μακάμπι είδαμε μια επεισοδιακή σεζόν για μη μπασκετικούς λόγους. Σίγουρα έχει επηρεαστεί αυτή η ομάδα, παίζει χωρίς κόσμο. Είναι μια ομάδα που στηρίζεται πολύ στα δύο γκαρντ, στον Μπάλντγουιν και στον Μπράουν. Η άμυνα σε αυτούς τους παίκτες θα είναι καθοριστική. Σαφέστατα έχει πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός λόγω έδρας και ρόστερ.»

Η πρόβλεψή του στο Final 4: «Η διαδρομή του Παναθηναϊκού είναι πιο εύκολη από εκείνη του Ολυμπιακού. Και οι δύο ομάδες έχουν καλές πιθανότητες για το F4. Η Ρεάλ έχει δείξει σταθερή πορεία όλο τον χρόνο και προφανώς θα βρεθεί στο F4. Το ζευγάρι Φενέρ-Μονακό είναι επίσης, ένα αμφίρροπο ζευγάρι.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News