Μπλαζεβίτσιους: «Coach of the Year στην Ευρωλίγκα ο Μπαρτζώκας!»

Μπλαζεβίτσιους: «Coach of the Year στην Ευρωλίγκα ο Μπαρτζώκας!»

Ο Γκίτις Μπλαζεβίτσιους ανέφερε στην εκπομπή Urbonus Podcast πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δικαιούται φέτος το βραβείο του Coach of the Year στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν ψάχνουμε τον Coach of the Year, τι εξετάζουμε; Κοιτάζουμε απλά τα αποτελέσματα ή αν η ομάδα αποδίδει καλύτερα από το αναμενόμενο με βάση το ρόστερ της;

Θα έλεγα τον Μπαρτζώκα σαν Coach of the Year, ακόμη και αν τερμάτισαν 5οι στην κανονική περίοδο», ανέφερε ο Μπλαζεβίτσιους, με τον Σουλιάουσκας να τον διακόπτει.

«Η εκπομπή είναι αντι-Παναθηναϊκή, αν αναφέρεις τον Μπαρτζώκα σαν Coach of the Year», είπε με χαμόγελο ο Σουλιάουσκας, ενώ ο Ουρμπόνας πρόσθεσε:

«Το πρώτο όνομα που ανέφερες ήταν του Μπαρτζώκα και του έδωσες το βραβείο;»

«Εξαιτίας του ρόστερ! Είπα απλά ποιος απέδωσε καλύτερα με βάση το ρόστερ που είχε», απάντησε ο Μπλαζεβίτσιους, με τον Ουρμπόνας να του υπενθυμίζει πως τρίτος σέντερ του Ολυμπιακού είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News