Λήξη συναγερμού: H Μακάμπι πάει στο Βελιγράδι για τα play-in, μαθαίνει αντίπαλο ο Παναθηναϊκός

Ευρωλίγκα: Πιθανώς στον «αέρα» τα ματς playoffs του Παναθηναϊκού

Άνοιξε ο εναέριος χώρος του Ισραήλ και έτσι η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για το παιχνίδι Play-In με την Μπασκόνια, αγώνας που φερόταν αμφίβολος, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ.

Η Μακάμπι είχε προγραμματισμένη πτήση από το Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι την Κυριακή, αλλά ο εναέριος χώρος πάνω από το Ισραήλ ήταν κλειστός, λόγω απειλής επίθεσης.

Οι ισραηλινές αρχές άνοιξαν τον εναέριο χώρο της χώρας με τις πληροφορίες από την αρχή αεροδρομίων του Ισραήλ να αναφέρουν :

«Σύμφωνα με τις οδηγίες των υπηρεσιών ασφαλείας, ο εναέριος χώρος του Κράτους του Ισραήλ άνοιξε στις 07:30 το πρωί τοπική ώρα και το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν επανέλαβε τη λειτουργία του».

Η play-in μονομαχία μεταξύ της Μακάμπι και της Μπασκόνια στη σάλα «Αλεξάνταρ Νίκολιτς», είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (19:00).

Φυσικά ο νικητής του αγώνα θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα play off της Euroleague.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News