Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (15/4)

Ευρωλίγκα Play offs: Πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού

Έτοιμος για νέα παράσταση μπροστά στο κοινό του κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλό του ο Παναθηναϊκός. Τι ώρα παίζει το ντέρμπι και από πού μεταδίδεται.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Παναθηναϊκό που υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top 6 της Basket League.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει την νίκη για να κλειδώσει και μαθηματικά την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα και να μπει ακόμα πιο δυνατά στην διεκδίκηση του εγχώριου πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Άλμπα, ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που του εξασφάλισε την 2η θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague.

Αμφίβολος ενόψει του αποψινού ντέρμπι ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος ναι μεν δεν ταλαιπωρείται από κάτι σοβαρό, αλλά εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού του.

Το παιχνίδι, Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός, θα ξεκινήσει στις 20:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (15/4)

Την ευχή οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός να βρεθούν στο Final Four του Βερολίνου έστειλε ο ΕΣΑΚΕ, μετά την πρόκρισή τους αρχικά στα play off της Euroleague.
Αναλυτικά το μήνυμα του ΕΣΑΚΕ:

«Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν τους αθλητές, προπονητές, επιτελεία υποστήριξης και διοικήσεις των Παναθηναϊκού AKTOR, Ολυμπιακού για την πρόκριση τους στα PlayOffs της Euroleague.

Η πρόκριση των δύο ομάδων αντανακλά στο σύνολο του ελληνικού μπάσκετ.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εύχονται στις ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Ολυμπιακό καλή επιτυχία στα PlayOffs και στο Final Four του Βερολίνου να πάρουν μέρος και οι δύο ελληνικές ομάδες!».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News