Παναθηναϊκός – Άλμπα 84-75: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στον εντός έδρας αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου.

Παναθηναϊκός - Άλμπα 84-75: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Παναθηναϊκός Aktor πέτυχε ένα ιστορικό επίτευγμα, σημείωσε ολική επιστροφή σε όλα τα επίπεδα, τερμάτισε 2ος στην Ευρωλίγκα και πλέον, μπορεί να ονειρεύεται το Final 4 του Βερολίνου. Η εμφάνιση των πρασίνων απέναντι στην Άλμπα δεν παίρνει καλό βαθμό στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα, ωστόσο, η ήττα στο καυτό ΟΑΚΑ ήταν αναπόφευκτη για τους Γερμανούς.

Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου 84-75: Τα highlights από το πάρτι στο ΟΑΚΑ!

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (-): Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί. Πρόλαβε να βγάλει μια καθαρή άμυνα στον αγώνα.

Λούκα Βιλντόζα (3/10): Μετά την ιστορία Αταμάν – Πριτζιόνι ο Αργεντινός γκαρντ πήρε 10΄ συμμετοχής στον… τελικό δίχως να κάνει τη διαφορά.

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (3/10): Ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα δίχως να δικαιώσει τον Αταμάν.

Κώστας Σλούκας (10/10): Ο αρχηγός έκανε μια τρομερή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ με 17 πόντους, 3/3 τρίποντα, 7 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Ιωάννης Παπαπέτρου (4/10): Χαμηλή η συνεισφορά του Παπαπέτρου, δεν βρήκε ρυθμό από την επίθεση σε δύο προσπάθειες.

Τζέριαν Γκραντ (4/10): Ίσως ήταν και η πρώτη φορά που ο Γκραντ είχε «μηδέν» στη στατιστική του σε παιχνίδι με την πράσινη φανέλα.

Κέντρικ Ναν (10/10): Με 23 πόντους στο β ημίχρονο και 28 συνολικά ο Αμερικανός «κλείδωσε» τη 2η θέση για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα. Όπως έγραφε το πανό κάποιων φίλων της ομάδας, «κύριε Ναν, υπέγραψε νέο συμβόλαιο!».

Ματίας Λεσόρ (7/10): Ο Γάλλος δεν αξιοποιήθηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι με την Άλμπα, παρόλα αυτά, είχε 8 πόντους με 3/3 δίποντα και 3 ασίστ.

Κώστας Αντετοκούνμπο (9,5/10): Ο Αντετοκούνμπο έβγαλε δύο «ειδήσεις», η πρώτη ήταν οι 3/3 βολές, η δεύτερη οι 4 τάπες (επίδοση ρεκόρ), ενώ ήταν και εκείνος που έβγαλε ενέργεια ακόμα και στα μέτρια διαστήματα του Τριφυλλιού.

Μάριους Γκριγκόνις (7/10): Μετά τα 6/6 τρίποντα στη Ρόδο ο Λιθουανός σημείωσε 3/7 τρίποντα με την Άλμπα. Τελείωσε το παιχνίδι διψήφιος στους 11 πόντους.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (6,5/10): Ο Ισπανός έβαλε το «κερασάκι» με τρίποντο στο φινάλε, όμως, το κυριότερο ήταν τα 8 ριμπάουντ που πήρε στο παιχνίδι.

Ντίνος Μήτογλου (4/10): Κακή εμφάνιση από τον «ντεφορμέ», το τελευταίο διάστημα, πάουερ φόργουορντ των πρασίνων. Το ζητούμενο είναι να φορμαριστεί στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, αλλιώς, θα υπάρξει πρόβλημα.

Παναθηναϊκός - Άλμπα 84-75: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Exit mobile version