Παναθηναϊκός Ευρωλίγκα: Όλα τα σενάρια για την τελική βαθμολογία

Παναθηναϊκός Ευρωλίγκα: Όλα τα σενάρια για την τελική βαθμολογία

Ο Παναθηναϊκός της AKTOR είναι έτοιμος να «κλειδώσει» μια εντυπωσιακή πορεία στην κανονική περίοδο της EuroLeague, με το ματς που έχει εναντίον της Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ.

Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν υποδέχεται την ουραγό της βαθμολογικής κατάταξης γερμανική ομάδα με στόχο να κάνει το καθήκον του και να πάρει τη νίκη που θα του «κλειδώσει» τόσο το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των Euroleague Playoffs, όσο και την 2η θέσης της Regural Season.

Όντας στο 22-11, οι «πράσινοι» κρατούν την τύχη στα χέρια τους και όλα εξαρτώνται από τους ίδιους καθώς με την -αναμενόμενη- νίκη, δε θα τους ενδιαφέρει τι αποτελέσματα θα φέρουν οι άμεσοι ανταγωνιστές τους. Το τζάμπολ της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και την Άλμπα Βερολίνου είναι προγραμματισμένο για τις 21:15, απευθείας μετάδοση από το Novasports Prime.

Αναλυτικά όλα τα πιθανά σενάρια του τελικού τερματισμού του Παναθηναϊκού AKTOR:

Τερματίζει δεύτερος αν:
– Νικήσει την Άλμπα Βερολίνου.
– Ηττηθεί από την Άλμπα, η Μπάγερν νικήσει στο Μονακό, η Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ και η Μπαρτσελόνα στη Βιλερμπάν.

Τερματίζει τρίτος αν:
– Ηττηθεί από την Άλμπα, η Μονακό νικήσει τη Μπάγερν, η Φενέρμπαχτσε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και η Βιλερμπάν τη Μπαρτσελόνα.
– Ηττηθεί από την Άλμπα, η Μπάγερν νικήσει στο Μονακό, η Φενέρμπαχτσε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και η Μπαρτσελόνα στη Βιλερμπάν.

Τερματίζει τέταρτος αν:
– Ηττηθεί από την Άλμπα, η Μονακό νικήσει τη Μπάγερν, η Φενέρμπαχτσε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και η Μπαρτσελόνα στη Βιλερμπάν.
– Ηττηθεί από την Άλμπα, η Μπάγερν νικήσει στο Μονακό κι ο Ολυμπιακός νικήσει τη Φενέρμπαχτσε (3οι οι «ερυθρόλευκοι»).

Τερματίζει πέμπτος αν:
– Ηττηθεί από την Άλμπα, η Μονακό νικήσει τη Μπάγερν κι ο Ολυμπιακός τη Φενέρμπαχτσε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News