Νέο σόου, νίκη και δεύτερη θέση - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο του τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs με νίκη επί της Άλμπα στο ΟΑΚΑ (21:15) στην τελευταία στροφή της Euroleague!

Παναθηναϊκός: Η έξοδος που επέλεξαν να κάνουν οι παίκτες του Τριφυλλιού στο Μόναχο! (vid)

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την υλοποίηση του μεγαλύτερου στόχου της μέχρι τον επόμενο. Μετά και τη νίκη στο Μόναχο επί της Μπάγερν (75-82) που ήταν η τέταρτη συνεχόμενη έπειτα από τους θριάμβους με Ερυθρό Αστέρα, Μπαρτσελόνα και Βίρτους οι «πράσινοι» ανέβηκαν στο 22-11 και αγγίζουν τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs που δίνει τον πρώτο λόγο στο ΟΑΚΑ στις μάχες που θα κρίνουν την πρόκριση στο Final-4.

Το μόνο που απομένει είναι μια νίκη επί της ουραγού Άλμπα σε άλλο ένα παιχνίδι σε κατάμεστο ΟΑΚΑ, το οποίο έχει μετατραπεί σε «κάστρο», με 9 σερί νίκες και… άλλα τόσα sold out στην εξέδρα, ώστε ο Παναθηναϊκός να βάλει σφραγίδα στη δεύτερη θέση, τερματίζοντας πίσω μόνο από τη Ρεάλ για να αναμένει αντίπαλο από τη διαδικασία των Play-In!

Το παιχνίδι, Παναθηναϊκός AKTOR – Άλμπα, θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί από το NovaSports Prime.

Πρόβλημα στην Άλμπα

Ο Ισραέλ Γκονζάλες σε δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι της Άλμπα Βερολίνου κόντρα στον Παναθηναϊκό (11/4, 21:15) ανέφερε πως παίκτες της ομάδας του ταλαιπωρούνται από ίωση και δεν ξέρει ποιοι θα είναι διαθέσιμοι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτή η εβδομάδα είναι ο τελευταίος μας αγώνας στην Euroleague της σεζόν. Το γεγονός ότι είναι ακόμα ασαφές ποιος θα είναι σε θέση να παίξει λόγω της τρέχουσας ίωσης που ταλαιπωρεί την ομάδα και της κατάστασης τραυματισμών στο ρόστερ μας, κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα την Πέμπτη στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr