Γλέντι Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό με ΟΑΚΑ και ΣΕΦ! (pic)

Γλέντι Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό με ΟΑΚΑ και ΣΕΦ! (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε μια επική ανάρτηση στο Instagram χαρακτηρίζοντας αμερικανικό μπαρ το lounge στο ΣΕΦ.

Ο Παναθηναϊκός Aktor έχει ανεβάσει τον πήχη στο υψηλότερο σημείο με τις επενδύσεις τόσο σε έμψυχο δυναμικό , όσο και στο γήπεδό του στο Μαρούσι.

Για το «στολίδι» του ΟΑΚΑ, πλέον, που δεν βρίσκεται στην τελική του μορφή, έχουν να περηφανεύονται για δεκάδες λόγους οι άνθρωποι της πράσινης ΚΑΕ και ένας από αυτούς είναι ο υπέροχα διαμορφωμένος χώρος στο VIP Lounge.

Πολλοί φίλοι του Τριφυλλιού έχουν κάνει στέκι τους το ΟΑΚΑ ακόμα και στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας στην Ευρωλίγκα, όπου έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τις αναμετρήσεις, να απολαύσουν ποιοτικό φαγητό και premium ποτά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που διανύει τις πιο ευτυχισμένες ημέρες του ως ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, ανέβασε μια φωτογραφία του ΟΑΚΑ και μία του ΣΕΦ και έκανε τη σύγκριση: «VIP Lounge OAKA – American BAR SEF».

Δείτε παρακάτω:

Γλέντι Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό με ΟΑΚΑ και ΣΕΦ! (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News