Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τι θα «ψωνίσει» ο Αταμάν το καλοκαίρι

Αταμάν: Αποκάλυψη για Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε τη μισή και… παραπάνω δουλειά το καλοκαίρι του 2023, όταν και προσλήφθηκε από τον Παναθηναϊκό, όσον αφορά τη δημιουργία ενός πανίσχυρου συνόλου και στην επόμενη μεταγραφική περίοδο θα χρειαστεί να προσθέσει κάποιες «πινελιές»… εκατομμυρίων!

Το βράδυ της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός Aktor είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο comeback στην ιστορία του (ευρωπαϊκού) μπάσκετ.

Από τη 17η θέση της σεζόν 2022-2023, στη 2η θέση της τρέχουσας περιόδου! Άλμα… 15 θέσεων με την υπογραφή του Αταμάν.

Μόνο και μόνο από αυτό, ο «κορμός» του Παναθηναϊκού αξίζει πολλά. Οι πράσινοι σαφέστατα είναι αφοσιωμένοι στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού και στην καταρχήν, διατήρηση βασικών παικτών και τις επόμενες περιόδους.

Το Τριφύλλι έριξε το «βάρος» στις ανανεώσεις (Γκραντ, Γκριγκόνις), θα τα δώσει… όλα και για το Ναν, ενώ παράλληλα διοίκηση και προπονητής συζήτησαν για την προσθήκη τριών παικτών αξίας έως και 3 εκατομμυρίων ευρώ!

Με την παραμονή του Κέντρικ Ναν οι καλοκαιρινές μεταγραφές δύσκολα θα ξεπεράσουν, λοιπόν, τις τρεις.

Ο Αταμάν θα κληθεί να αποφασίσει για τους ξένους που έχουν απογοητεύσει ως τώρα στη σεζόν (Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι). Με τα τωρινά δεδομένα σε αυτές τις θέσεις θα γίνουν δύο ακριβές κινήσεις, προκειμένου να φτάσει στο σημείο ο Τούρκος προπονητής να ανοίγει διάπλατα το ροτέισον, όπου αυτό χρειαστεί.

Πάντοτε υπάρχει η περίπτωση του Μάριο Χεζόνια, η οποία μόνο απλή δε φαίνεται, παρά την αμοιβαία συμπάθεια που υπάρχει από τις δύο πλευρές. Ο Κροάτης έχει αρνηθεί προτάσεις από τη Ρεάλ και θα κοιτάξει να εισπράξει όσα περισσότερα γίνεται για την υπογραφή του, ενώ υπάρχει και το NBA.

Τέλος, δεν παύει να υφίσταται και το θέμα του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενός εξαιρετικού εκτελεστή που έχει και το ελληνικό διαβατήριο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News