Παναθηναϊκός ρόστερ : Οι 9+1 «σίγουροι» της νέας σεζόν

Έξαλλος Αταμάν: «Απαίσια εμφάνιση. Τραγική η ομάδα» - Παράπονα για Βιλντόζα

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να διανύει μια εκπληκτική σεζόν όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι της ομάδας δεν ασχολούνται με το μέλλον.

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι προχώρησε σε ολικό ροτέισον αφού οι μόνοι που αγωνιζόντουσαν και πέρσι στο Τριφύλλι να είναι οι Γκριγκόνις, Μαντζούκας και Καλαϊτζάκης.

Έτσι οι πράσινοι προχώρησαν σε πολλές μεταγραφές και έφτιαξαν ένα κορμό στον οποίο έχουν σκοπό να προσθέσουν μεγάλη ποιότητα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι παίκτες έχουν συμβόλαια οπότε η βάση υπάρχει και μένει αυτό το ρόστερ να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ποιοτικά.

Οι σίγουροι για την νέα σεζόν είναι οι Λεσόρ, Σλούκας, Γκραντ, Γκριγκόνις, Χουάντσο, Μήτογλου, Μωραϊτης, Καλαϊτζάκης και Παπαπέτρου.

Από κει και πέρα συμβόλαιο έχει και ο Βιλντόζα όμως ο Αργεντίνος πραγματοποιεί μια κακή σεζόν με τον Αταμάν να έχει πολλά παράπονα από αυτόν.

Έτσι το μέλλον του στο Τριφύλλι δεν είναι τόσο βέβαιο και όλα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της σεζόν.

Όσον αφορά τον Ναν, ο Αμερικάνος περνάει καλά στην Ελλάδα στον Παναθηναϊκό θέλουν να τον κρατήσουν κι αυτόν με νέο συμβόλαιο.

Αν δεν τα καταφέρουν τότε οι πράσινοι θα επενδύσουν σε ίδιου, αν όχι ανώτερου επιπέδου σκόρινγκ γκαρντ.

Ακόμα, όσον αφορά τις μεταγραφές αυτές δεν θα είναι πολλές αυτό το καλοκαίρι καθώς η ομάδα θα ενισχυθεί μόνο στις θέσεις που έχει ανάγκη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News