Αγραβάνης: «Θα ήθελα να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό, δεν ματσάρει καλά με τον Ολυμπιακό!» (vid)

Αγραβάνης: «Θα ήθελα να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό, δεν ματσάρει καλά με τον Ολυμπιακό!» (vid)

Ο Δημήτρης Αγραβάνης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει όλες τις ομάδες πλην του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε στη διαδικτυακή εκπομπή «Τσάι με Μπάλα»:

«Είναι ωραίο να έχεις παίξει για τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ο κόσμος καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Τα οπαδικά κι αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Και οι δύο σύλλογοι με συμπάθησαν. Όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό, πήγα στον Προμηθέα Πάτρας. Την περίοδο που υπέγραφα στον Παναθηναϊκό, κατάλαβα ότι εκεί με χρειάζονται.

Ξέρω πώς λειτουργούν οι οπαδοί. Είχα πάει τραυματίας με 14 ράμματα στο χέρι που σουτάρω. Όταν έβγαλα ενέργεια, οι οπαδοί με αγάπησαν κι ας έμεινα μισό χρόνο στην ομάδα.

Όλοι στις νίκες λένε τα κλισέ για να τους αποθεώσουν οι δημοσιογράφοι. Θέατρο του παραλόγου. Κάποιοι από εμάς είμαστε ειλικρινείς και λέμε αυτό που νιώθουμε.

Δεν συμπαθώ τον Γκάντι. Δεν είναι κακό παιδί, αλλά δεν μου άρεσε το στυλ παιχνιδιού του. Μπορώ να παίξω 1 vs 1 με όλους και να τους νικήσω. Δεν βάζω τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Θα γύρναγα τον χρόνο στην εποχή στον Ολυμπιακό. Είχαμε ωραίο παρεάκι, βγαίναμε συνέχεια έξω. Αν μου δώσεις 10.000.000 ευρώ, σταματάω τώρα το μπάσκετ.

Τελικός Κυπέλλου ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Ο Σάσα έχει φαγωθεί να μου βάλει καλάθι και κάτι μου φώναξε ”NBA”.

Δεν έχω απωθημένα με celebrity Ελληνίδες. Μου αρέσει η Δούκισσα Νομικού, έχω γνωρίσει και τον πατέρα της. Δεν θα άφηνα την κόρη μου να βγει με τον Πρίντεζη. Μεγάλωσα με Αρναούτογλου, ήταν κάτι χαρούμενο στην τηλεόραση.

Στο ποδόσφαιρο το πρωτάθλημα θα το πάρει η ΑΕΚ, στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός, όμως, ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει την Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός δε ματσάρει καλά με τον Ολυμπιακό. Μπορεί να κερδίσει όλες τις ομάδες πλην του Ολυμπιακού, θα ήθελα να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό.

Ο Σπανούλης θα τα πάρει όλα, δε χαμπαριάζει από ονόματα. Ο Ιτούδης χάλασε τη χημεία και εμείς χάσαμε τσάμπα ένα μετάλλιο. Όταν εμείς πάμε στην Εθνική, θυσιάζουμε την εξέλιξή μας. Σε λίγο δεν θα παίζει κανένας από τη χώρα στην Εθνική Ελλάδος.

Για Γιουροβίζιον είναι πιασάρικο το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι. Έχω να δω Γιουροβίζιον 15 χρόνια. Από το Number One.

Για Γιαννακόπουλο-Αγγελόπουλους: «Και οι δύο οικογένειες είναι εκπληκτικές. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είναι προσιτός. Και ο Γιαννακόπουλος είναι πιο προσιτός. Θα σε βοηθήσει αν έχεις πρόβλημα.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News