Μπάγερν - Παναθηναϊκός 75-82: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Μπάγερν - Παναθηναϊκός 75-82: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο Μόναχο απέναντι στη Μπάγερν.

Ο Παναθηναϊκός Aktor θα κάνει κάτι, το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά και πολύ δύσκολα θα συμβεί στο μέλλον. Από τη 17η θέση της σεζόν 2022-2023, το Τριφύλλι «ανέβηκε» απόλυτα δίκαια, 15 ΘΕΣΕΙΣ (!) την επόμενη χρονιά με τον Εργκίν Αταμάν στο τιμόνι της ομάδας. Τι απομένει; Μια νίκη κόντρα στην τελευταία Άλμπα Βερολίνου στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Αγωνιστικά υπήρξαν αρκετά σημεία στο BMW Park για τους «πράσινους» που αξίζουν αναφορά. Η βραδιά… καριέρας του Χουάντσο με τα πράσινα, η αντίδραση του Παπαπέτρου και ο Βιλντόζα που χρησιμοποιήθηκε για μισό δεκάλεπτο. Φυσικά, και ο κόσμος του Παναθηναϊκού που γέμισε με πράσινο την έδρα της Μπάγερν, αξίζει συγχαρητήρια, αυτά είναι «φαινόμενα» που παρατηρούνται στον Εξάστερο κάθε χρόνια, ανεξαρτήτως της πορείας της ομάδας.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης – Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (-): Δεν αγωνίστηκαν καθόλου.

Λούκα Βιλντόζα (5/10): Ο Αργεντινός πήρε συμμετοχή στον «τελικό» με τη Μπάγερν και ανταποκρίθηκε για 5 λεπτά ως ένα βαθμό στο παρκέ στη δική του προσπάθεια για ένα νέο ριστάρτ.

Κώστας Σλούκας (9,5/10): Τρομερή εμφάνιση από τον αρχηγό. Πέτυχε κρίσιμο τρίποντο στο 65-63, συνολικά σκόραρε 12 πόντους, μοίρασε 7 ασίστ και μάζεψε 6 ριμπάουντ.

Ιωάννης Παπαπέτρου (7/10): Ο Παπαπέτρου προσέφερε πολύτιμη βοήθεια στον Παναθηναϊκό με 100% ευστοχία στην επίθεση και συμβολή στην άμυνα.

Τζέριαν Γκραντ (8/10): Ο Αμερικανός φόρτσαρε στο τέταρτο δεκάλεπτο, σκόραρε 7 πόντους (με ένα παλαβό τρίποντο) και έκανε πιο γεμάτη την εμφάνισή του στο BMW Park.

Κέντρικ Ναν (9/10): Ο κορυφαίος παίκτης της Ευρωλίγκα «κλείδωσε» το διπλό για τον Παναθηναϊκό. Θα δώσει… και καλύτερες απαντήσεις στον Μπόλντγουιν, σημείωσε 17 πόντους, μοίρασε 4 ασίστ (για 3 λάθη), μάζεψε 4 ριμπάουντ.

Ματίας Λεσόρ (7,5/10): Ο Γάλλος φορτώθηκε γρήγορα με τρία φάουλ (το 3ο ήταν από το μυαλό των διαιτητών), παρόλα αυτά, ήταν «εκεί» που έπρεπε, όταν έπρεπε!

Κώστας Αντετοκούνμπο (5/10): Καλή συμπεριφορά στην άμυνα και σημαντική λύση στο ριμπάουντ, δεν ανταποκρίθηκε στην επίθεση.

Μάριους Γκριγκόνις (5/10): Μέτρια εμφάνιση από τον Λιθουανό, μακριά από τα συνηθισμένα στάνταρντς.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (9/10): Επιτέλους… Χουάντσο! Η μηχανή πήρε μπρος, η στατιστική έγραψε 14 πόντους με 2/3 τρίποντα. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Ισπανός ανταπεξήλθε σε ένα ματς, στο οποίο ο Μήτογλου αντιμετώπισε δυσκολίες.

Ντίνος Μήτογλου (5/10): Πέτυχε τους πρώτους έξι πόντους της αναμέτρησης, αλλά όσο περνούσε η ώρα, η απόδοσή του έπεφτε ολοένα και παραπάνω.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News