Μπάγερν - Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (04/04)

Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με Μπολόνια

Δοκιμασία στο Μόναχο για τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει την Μπάγερν (21:30) στο πλαίσιο της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν απέχει δύο βήματα από την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην κανονική περίοδο, πίσω μόνο από τη Ρεάλ, που θα φέρει το μονοπάτι για το Final-4 του Βερολίνου ώστε να περάσει από το ΟΑΚΑ, με αντίπαλο που θα προκύψει από τα Play-in.

Η δραματική νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Βίρτους στην Μπολόνια με το buzzer beater του Κέντρικ Ναν έδωσε τη δυνατότητα στους «πράσινους» να ξεπεράσουν το θεωρητικά πιο δύσκολο εμπόδιο στην τελική ευθεία του «μαραθωνίου» και να διατηρήσουν την κατάσταση στα χέρια τους για το πλεονέκτημα έδρας.

Πλέον χρειάζονται άλλες δύο νίκες στις δύο στροφές που απομένουν για να εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση, με το πρώτο βήμα να είναι στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν.

Ο Παναθηναϊκός που έχει αντιδράσει με νοοτροπία νικητή μετά την ήττα στο ΣΕΦ, με 3/3 απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα, Μπαρτσελόνα και Βίρτους θέλει το «διπλό» στο Bmw Park κόντρα στη Μπάγερν για να κάνει το πλέον καθοριστικό βήμα για τον στόχο του, καθώς την τελευταία αγωνιστική περιμένει την ουραγό Άλμπα στο ΟΑΚΑ.

 O αγώνας έχει τζάμπολ στις 21.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το NovaSports Prime.

Μπάγερν – Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (04/04)

Οι γηπεδούχοι του Πάμπλο Λάσο δεν τρέφουν ουσιαστικές ελπίδες για είσοδο στα Play-in, αλλά θα κυνηγήσουν τη νίκη για λόγους γοήτρου.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του καλείται να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του και να ολοκληρώσει την κανονική περίοδο με «παράσημο» το θετικό εκτός έδρας πρόσημο, έχοντας 8-8 ως τώρα μακριά από το ΟΑΚΑ όπου έτσι κι αλλιώς οι εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και ποντάρουν σε αυτήν ενόψει Playoffs, στο δρόμο για το Final-4.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News