«Ο Ναν αυτοαποκαλείται κορυφαίος σκόρερ στην Euroleague ενώ υπάρχουν καλύτεροι»

Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα

Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Euroleague στο YouTube αναφέρθηκε στον Κέντρικ Ναν και σε πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει.

Ο Κέντρικ Ναν διανύει την πρώτη του σεζόν στην Euroleague και γενικότερα στην Ευρώπη με τον ίδιο να αισθάνεται καλά και ν’ αποδίδει μέσα στο γήπεδο τα μέγιστα βοηθώντας την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.

Μάλιστα ο Αμερικανός σταρ του Παναθηναϊκού είχε δηλώσει πως είναι ο κορυφαίος σκόρερ της Euroleague και πως δε φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Με αφορμή αυτά τα λεγόμενα ο guard της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γουέιντ Μπόλντγουιν φρόντισε να του απαντήσει, λέγοντας ότι στη διοργάνωση υπάρχουν καλύτεροι σκόρερ, γεγονός που μαρτυράτε κι από τα στατιστικά τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο ίδιος πιθανότατα αισθάνεται έτσι. Έχει βάλει μερικά μεγάλα καλάθια, αλλά υπάρχουν τα στατιστικά που σου δείχνουν ποιοι είναι οι καλύτεροι επιθετικά. Υπάρχουν όλων των ειδών οι δείκτες, δεν είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή.

Υπάρχουν ο Μάικ Τζέιμς, ο Κίναν Έβανς, εγώ, ο Μάρκους Χάουαρντ που παίζει εκπληκτικά αυτή τη στιγμή. Πλησιάζει και εκείνος. Κάνει όσα πρέπει και είναι πολύ εντυπωσιακό στην πρώτη του σεζόν στην EuroLeague όντας Αμερικανός γκαρντ. Δεν μπορείς όμως να αυτοαποκαλείσαι ο καλύτερος επιθετικός όταν υπάρχουν άλλοι με καλύτερα στατιστικά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News