Παναθηναϊκός: Η σπουδαία μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού

Τρίτος σκόρερ της Ευρωλίγκας και συνεχίζει ο Μήτογλου!

Που να μην είχε να παίξει και τόσο καιρό μπάσκετ λόγω του αποκλεισμού του ελέω της υπόθεσης ντόπινγκ!

Σε 29 ματς ο Ντίνος Μήτογλου μετρά 12,4 πόντους, 6,9 ριμπάουντ, 15,2 PIR, όντας τρίτος σε πόντους, πρώτος σε ριμπάουντ, δεύτερος σε PIR, με τα περισσότερα double doubles (6), μοιραζόμενος την πρώτη θέση με τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ της Μπασκόνια.

Σπουδαία κίνηση η επιστροφή του το καλοκαίρι με το κλαμπ να είναι στα Τάρταρα λόγω της προηγούμενης καταστροφικής τριετίας.

Η κίνηση-ματ, αυτή που κατέστησε σαφές πως οι πράσινοι επιστρέφουν στο κορυφαίο επίπεδο, δεν ήταν άλλη από το έρθουν σε συμφωνία με τον Αταμάν- τον κορυφαίο τεχνικό, δηλαδή, με βάση τ’ αποτελέσματα της Ευρώπης την τελευταία τριετία και αμέσως μετά οι υπογραφές του Ντίνου και του Σλούκα.

Η «αφαίμαξη» του ευρωπαϊκού ταλέντου από το (ασυναγώνιστο στα πάντα, μα ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το πορτοφόλι) ΝΒΑ άφησε λίγους τοπ παίκτες στην Γηραιά Ήπειρο.

Το τριφύλλι πήρε τους δύο καλύτερους Έλληνες (πολύ σημαντικό αυτό) αθλητές που κυκλοφορούσαν στην αγορά, δίνοντας στον βετεράνο το περιβραχιόνιο με τον παίκτη που συνεχίζει την παράδοση Φώτση, Τσαρτσαρή, Οικονόμου να προαλείφεται για επόμενος κάπτεν! Δικαιότατο…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News