Παππάς στον Λιάγκα: «Εύχομαι ο Μητσοτάκης να παίζει καλύτερο μπάσκετ από ότι κυβερνάει» (vid)

Παππάς στον Λιάγκα: «Εύχομαι ο Μητσοτάκης να παίζει καλύτερο μπάσκετ από ότι κυβερνάει» (vid)

Ο Νίκος Παππάς άφησε πίσω του την κόντρα που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα και βρέθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» μιλώντας για διάφορα πράγματα.

Ο Νίκος Παππάς με τον Γιώργο Λιάγκα στο κοντινό παρελθόν είχαν μια κόντρα μεταξύ τους, η οποία όπως φαίνεται πλέον έχει λήξει οριστικά.

Μάλιστα ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή, «Το Πρωινό» και μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Σε ερώτηση για τις πολιτικές πεποιθήσεις της οικογένειά του ο Νίκος Παππάς απάντησε: «Ο πατέρας μου ψηφίζει ΚΚΕ. ΠΑΣΟΚ ήταν παλιά… το σπίτι μας ήταν εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ», ενώ στη συνέχεια πείραξε τον Γιώργο Λιάγκα λέγοντας: «Δεν ξέρω αν προλάβαμε την υποψηφιότητά σου. Θα πρέπει να ρωτήσω… Ελπίζω να μην σε ψηφίσαμε… Αστειεύομαι».

Για την κριτική που έχει ασκήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και για γεγονός ότι είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει και παίζει καλό μπάσκετ είπε: «Δεν είχα την χαρά να τον δω τον Μητσοτσάκη να παίζει μπάσκετ, αλλά ελπίζω να παίζει καλύτερα από ότι κυβερνάει».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:



Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News