Έσκασε η βόμβα: Στον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι ο Σβι Μίχαλιουκ!

Έσκασε η βόμβα: Στον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι ο Σβι Μίχαλιουκ!

Ο Σβι Μίχαλιουκ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό Aktor και θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας από το καλοκαίρι του 2024.

Ποιος είπε πως ο Παναθηναϊκός είναι αφοσιωμένος μόνο στην Ευρωλίγκα και στην εξασφάλιση της δεύτερης θέσης;

Ποιος είπε πως οι «πράσινοι» δεν μελετούν και το αγωνιστικό πλάνο της σεζόν 2024-2025;

Το Τριφύλλι χτύπησε και πάλι πρώτο στην αγορά – όπως και πέρσι με τον Λούκα Βιλντόζα – και «έδεσε» τον σπουδαίο Σβι Μίχαλιουκ, τον διακαή πόθο του Εργκίν Αταμάν!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε παρουσιάσει τον Ουκρανό ως «γλυκό» το περσινό καλοκαίρι, τελικά κατέληξε στον Ναν, όμως, με υπομονή και λεπτούς χειρισμούς, κατόρθωσε τελικά να κάνει πραγματικότητα έναν από τους μεγαλύτερους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Ο Μίχαλιουκ δεν έμεινε ποτέ αδιάφορος στην προοπτική να αγωνιστεί στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όλους τους συλλόγους της Ευρωλίγκα και ο Μπετσίροβιτς απέσπασε το ιστορικό «ναι» από τον παικταρά!

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού παρουσίασε το πολυετές πλάνο που «δουλεύει» ο Παναθηναϊκός, το νέο ΟΑΚΑ , ενώ και ο ίδιος ο παίκτης όπως επισημαίνεται από το ρεπορτάζ, έμεινε ιδιαίτερα έκπληκτος από την πορεία της ομάδας στα 2/3 της σεζόν με τον Αταμάν στο τιμόνι.

Την ίδια ώρα εκκρεμούν και οι διαδικασίες για την ανανέωση του Κέντρικ Ναν, ο οποίος κι αυτός εμφανίζεται θετικός στην επέκταση της συνεργασίας με τους πράσινους. Ο Τζέριαν Γκραντ θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και για τα επόμενα χρόνια, ενώ τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, και ο Μάριους Γκριγκόνις.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως ο ΦΡΙ (σ.σ ο γάτος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου) δε δουλεύει τις τελευταίες μέρες και απολαμβάνει τους καρπούς της σκληρής δουλειάς του. Από εμάς… ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News