Παναθηναϊκός: Η οριστική ημερομηνία για Μίχαλιουκ και οι 200.000 ευρώ

O Παναθηναϊκός συνεχίζει να τσεκάρει την αγορά έχοντας σε πρώτο πλάνο τον Σβι Μίχαλιουκ.

Παναθηναϊκός: Η πεντάδα του Αταμάν - Μίχαϊλιουκ ή άλλος ο πέμπτος

Σύμφωνα με την Magic Euroleague, η καταλυτική ημερομηνία για τον Ουκρανό είναι η 23η Οκτώβρη.

Τότε θα ξέρουμε αν οι Μπόστον Σέλτικς θα κρατήσουν στο ρόστερ τους τον παίκτη ή όχι. Στην συνέχεια θα πρέπει να δούμε αν ο παίκτης πάρει όντως την απόφαση να γυρίσει στην Ευρώπη ή θα το παλέψει εκ νέου για να μείνει στο NBA.

Ακόμα, υπάρχει και ένας όρος στο συμβόλαιο του Ουκρανού με τους Σέλτικς που λέει ότι η ομάδα μπορεί να κόψει τον παίκτη μέχρι τις 22 Οκτωβρίου και να του δώσουν το ποσό των 200.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Μένει να δούμε τι θα γίνει στις επόμενες δυο βδομάδες.

Παναθηναϊκός: Η πικρή αλήθεια για τρεις στον Εξάστερο

Ο Παναθηναϊκός είχε παίκτες που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων στο ντέρμπι με το Ολυμπιακό όμως είχε και αδύναμους κρίκους.

Ο λόγος για τους Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, Κάιλ Γκάι και Τζέριαν Γκραντ οι οποίοι δεν κατάφεραν να πιάσουν καλή απόδοση.

Ο Πολωνός σέντερ δείχνει συνεχώς ότι έχει εξαιρετικά στοιχεία και πως το μέλλον του ανήκει.

Ήταν πολύ καλός στην επίθεση, βρήκε πόντους όμως θέλει δουλειά ειδικά στην άμυνα καθώς δεν είναι έτοιμος γι’αυτο και ο Μιλουτίνοφ κατάφερε να του δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Ο Γκάι δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο πνεύμα του αγώνα, ήταν κακός όπως και στην Ρόδο, δεν είχε σωστές αποφάσεις για όσο αγωνίστηκε και μοιραία έμεινε στους 0 πόντους.

Τέλος, ο Γκραντ πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής και είχε κάποια καλά διαστήματα όμως τουλάχιστον χθες δεν έκανε αυτό για το οποίο αποκτήθηκε.

Ο Αμερικανός βρήκε πολλά ανοικτά σουτ όμως ήταν πολύ άστοχος και όταν είσαι άστοχος σε τέτοια παιχνίδια τότε γίνεσαι αυτομάτως το φαβορί για την ήττα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr