«Ο Παναθηναϊκός οφείλει ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα για τον Σλούκα»
Ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου σχολίασε τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκός, τονίζοντας ότι οι πράσινοι θα πρέπει να πουν «ευχαριστώ» σε Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα!
Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, ανέφερε στην εκπομπή «Magic EuroLeague»:
«Πραγματικά ο Παναθηναϊκός οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Ολυμπιακό και ειδικότερα στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Σαν προπονητής δεν έχει κανείς να του προσάψει τίποτα, έχει κάνει υπερβάσεις.
Έχει πάρει παίκτες τους οποίους έχει απογειώσει, άρα δεν μπορεί κανείς να εστιάσει στο αν είναι επαρκής ή όχι. Αυτό το έχει αποδείξει η ίδια η πορεία και η καριέρα του ανθρώπου.
Υπάρχουν περιπτώσεις που επειδή χάνει τον έλεγχο μιας κατάστασης, λειτουργεί με τη λογική του ταβλαδόρου. Παίρνει το τάβλι και το κλείνει. Ό,τι ακριβώς έκανε με την περίπτωση του Σλούκα. Ο Μπαρτζώκας ενήργησε με αυτή τη λογική.
Αποφάσισε ότι δεν θα μιλήσει στον Σλούκα, ο οποίος θα έμενε στον Ολυμπιακό, αρκεί να έπεφτε ένα τηλέφωνο».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πανούτσος: Αποθέωσε Κοντούρη - Επική ατάκα για Ταμπόρδα!
- Καρπετόπουλος: «Σε αυτή τη θέση θα είναι ο Παναθηναϊκός σε τρεις εβδομάδες» (vid)
- Κατσαρός: Το σχόλιο για Ταμπόρδα-Αντίνο και τη «λατινική» σπίθα (vid)
- Παναθηναϊκός: Εξετάσεις για Καλάμπρια - Πού χτύπησε ο Ιταλός
- Βαρούχας: Το σχόλιο για τη διαιτησία στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-1