Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (29/03)

Παναθηναϊκός: Με δυο πράσινους το Top 10 της 31ης αγωνιστικής της Euroleague (vid)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βίρτους Μπολόνια (21:30) στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague.

Την 8η φετινή εκτός έδρας νίκη του στην Ευρωλίγκα ψάχνει ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Βίρτους Μπολόνια με στόχο την νίκη που θα τους φέρει ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της 2ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

 O αγώνας έχει τζάμπολ στις 21.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το NovaSports Prime.

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (29/03)

Όπως ανακοινώθηκε από την Βίρτους Μπολόνια, έχουν απομείνει μόλις 700 εισιτήρια για την αναμέτρηση με τους φίλους της ομάδας του Λούκα Μπάνκι να δίνουν δυναμικό παρών. Υπενθυμίζεται πως οι «πράσινοι» θα έχουν στο πλευρό τους 350 φίλους της ομάδας, παρότι οι αιτήσεις για εισιτήρια ήταν τριπλάσιες.

Η Βίρτους δεν διέθεσε περισσότερα εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, ενώ παράλληλα υποχρεώνει τους φιλάθλους της να αγοράσουν εισιτήρια εισάγοντας τον αριθμό της κάρτας διαρκείας τους, προκειμένου να αποτρέψει να αγοράσουν εισιτήρια στο υπόλοιπο γήπεδο οι οπαδοί του «τριφυλλιού».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News