Ντόρσεϊ: Νέες πληροφορίες για το μέλλον του - Τα δεδομένα για Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Η 5άδα στα γκαρντ που θέλει ο Αταμάν - «Παγωμένη» η υπόθεση Ντόρσεϊ

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεδομένα θα είναι ένα όνομα που θα απασχολεί τον Τύπο το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς δεδομένα θ’ αποχωρήσει από τη Φενέρ.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αναμένεται ν’ απασχολήσει πολύ τον Τύπο το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς μετά και τις νέες του τοποθετήσεις, είναι δεδομένο ότι δε θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Κωνσταντινούπολης.

Ο γηγενής guard είναι πολύ απογοητευμένος από τη συμπεριφορά της Φενέρ προς εκείνον και δε δίστασε να μιλήσει για έλλειψη σεβασμού της Φενέρ προς το πρόσωπό του. Κάτι που δείχνει πως το γυαλί έσπασε και δεν κολλάει ξανά.

Αυτό, λοιπόν, σημαίνει πως ο Ντόρσεϊ θα είναι ελεύθερος να επιλέξει όποια ομάδα θέλει, προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα πορεία στην καριέρα του και σ’ ένα περιβάλλον καλύτερο για τον ίδιο.

Μάλιστα δημοσιεύματα από την Ιταλία και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, Αντρέα Καλτσόνι, αναφέρει πως για τον guard της Φενέρ ενδιαφέρονται πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ στο παιχνίδι απόκτησής του είναι και οι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος:

«Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε τον Ιούνιο. Ο σούτινγκ γκαρντ θα εγκαταλείψει την Τουρκία και θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο σε άλλη χώρα. Πολλές ομάδες της EuroLeague ενδιαφέρονται φυσικά για αυτόν».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News