Σπανούλης για το buzzer beater: «Ο Διαμαντίδης έπαιξε εξαιρετική άμυνα, έκανα κάτι διαφορετικό» (vid)

Σπανούλης για το buzzer beater: «Ο Διαμαντίδης έπαιξε εξαιρετική άμυνα, έκανα κάτι διαφορετικό» (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης γύρισε τον χρόνο πίσω στο τρίποντο που πέτυχε στο ΟΑΚΑ που έκρινε τον τίτλο του πρωταθλητή ανάμεσα στους δύο «αιωνίους».

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο buzzer beater του ΟΑΚΑ, λέγοντας ότι με αυτό το σουτ ουσιαστικά «τσαλάκωσε» την εικόνα του Δημήτρη Διαμαντίδη, αφού ήταν το τελευταίο του παιχνίδι και είχε τη φήμη του καλύτερου αμυντικού.

Ο Σπανούλης απάντησε ότι ο Διαμαντίδης είχε παίξει σπουδαία άμυνα, είχε το χέρι του στο σουτ που επιχειρούσε ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να κάνει κάτι διαφορετικό.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, συνήθως έκανε δεξί step back, όμως επειδή ο αντίπαλός του τον ήξερε καλά, εκείνη τη φορά έκανε αριστερό με αποτέλεσμα να βρει χώρο και να κάνει το σουτ, το οποίο τελικά έκρινε την αναμέτρηση.

Ο Kill Bill σηκώθηκε μπροστά του και σημείωσε το καλάθι που έκρινε τον τίτλο και ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ο πρώην συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό του έκανε παράπονα!

Φυσικά ο προπονητής του Περιστερίου απάντησε όχι, λύνοντας τις απορίες του δημοσιογράφου!

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News