Η αλήθεια για Ελάιτζα Μπράιαντ και Παναθηναϊκό
Στην εκπομπή Magic Euroleague έγινε αναφορά στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, με επισήμανση ότι ο Ελάιτζα Μπράιαντ δεν έφτασε ποτέ κοντά στην ομάδα.
Στην εκπομπή Magic Euroleague έγινε αναφορά στην περίπτωση του Ελάιτζα Μπράιαντ και στη στάση που κράτησε ο Παναθηναϊκός γύρω από το όνομά του στο μεταγραφικό κομμάτι.
Η εκτίμηση που μεταφέρθηκε ήταν πως οι «πράσινοι» είχαν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν πιο ουσιαστικά την υπόθεση του παίκτη, όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ σε βαθμό που να δημιουργηθεί πραγματική εγγύτητα ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Από την ίδια τοποθέτηση προέκυψε ότι το ζήτημα συνδέθηκε άμεσα με την επιλογή που έγινε για τον παίκτη που θα ερχόταν στο ρόστερ, με τον Παναθηναϊκό να στρέφεται τελικά στην περίπτωση του Τι Τζέι Σορτς.
Παράλληλα, σημειώθηκε ότι ο Ελάιτζα Μπράιαντ φερόταν να ταίριαζε περισσότερο στα χαρακτηριστικά μεγέθους που χρειαζόταν το ρόστερ του Παναθηναϊκού, σε σχέση με το προφίλ που τελικά επελέγη.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού Νέστρουπ - Ακολουθούν υπογραφές
- Ερώτηση σε Γιασικεβίτσιους για μηνύματα «μην αφήσετε τον Ολυμπιακό να κερδίσει στο γήπεδό μας»
- «Ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό - Οι πρώτες επικοινωνίες»
- Άκυρος... συναγερμός: Τι ισχύει για Νέστρουπ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Τζόρτζ Μπάλντοκ: Καμπάνα του ΕΣΡ σε Λιάγκα και Κουτσελίνη