Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Δύσκολα ο Ταβάρες, δυνατά του Πουαριέ»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Δύσκολα ο Ταβάρες, δυνατά του Πουαριέ»

Ο δημοσιογράφος, Τόλης Κοτζιάς, αποκάλυψε όλο το ρεπορτάζ γύρω από την υπόθεση του σέντερ στον Παναθηναϊκό για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρίσκεται σε πλήρη δράση τη δεδομένη στιγμή, όμως τα μεταγραφικά σενάρια δεν παύουν ποτέ και μάλιστα το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν αρκετά που αναφέρουν ενδιαφέρον των πρασίνων για τους Έντι Ταβάρες και Βενσάν Πουαριέ.

Ο Τόλης Κοτζιάς μέσω της εκπομπής «ΠΑΡΕ-ΒΑΛΕ» ξεκαθάρισε τα πράγματα γύρω από την υπόθεση αυτή, λέγοντας πως οι πράσινοι είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσουν τον Ταβάρες, όχι μόνο λόγω χρημάτων, αλλά γενικότερα από μια σειρά παραγόντων.

Σίγουρα όμως ο θηριώδης σέντερ βρίσκεται στη λίστα, αλλά το Τριφύλλι δουλεύει σαν εναλλακτική τη λύση του Βενσάν Πουαριέ, ο οποίος αγωνίζεται επίσης στη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι ουσιαστικά αναπληρωματικός του Ταβάρες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος:

«Πολύ δύσκολο να πάρει τον Έντι Ταβάρες όχι μόνο λόγω συμβουλαίου αλλά έχει πάντα ως εναλλακτική λύση του Πουαριέ και δουλεύει πάνω σ’ αυτό.

Θεωρώ πολύ δύσκολο να έρθει ο Ταβάρες στον Παναθηναϊκό, αλλά ας κρατήσουμε το όνομα του Πουαριέ στο πίσω μέρος του μυαλού μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News