«Ο Χεζόνια φεύγει από τη Ρεάλ – Στο μυαλό του μόνο το πράσινο»

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Xεσούς Σάντσεθ της Marca ανέλυσε τα δεδομένα που υπάρχουν στην περίπτωση του Μάριο Χεζόνια.

Έπαθε πλάκα με το «διπλό» του Εξάστερου ο Χεζόνια! (pic)

Νέα διάσταση στην υπόθεση του Μάριο Χεζόνια έρχεται να δώσει ο Χεσούς Σάντσεθ της Marca, ο οποίος προχώρησε σε σημαντικές λεπτομέρειες αναφορικά με το μέλλον του παίκτη.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός δημοσιογράφος τονίζει ότι ο Χεζόνια αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης επειδή ο Παναθηναϊκός του προσφέρει καλύτερο συμβόλαιο, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος ο παίκτης δεν ένιωσε ποτέ σημαντικός για τους Μαδριλένους.



Από εκεί και πέρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η απόφαση του Μάριο Χεζόνια να επιστρέψει στους πράσινους γίνεται πιο εύκολη, καθώς ο Κροάτης forward έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο τόσο με την ομάδα όσο και με τον κόσμο αυτής.

Τέλος, ο δημοσιογράφος σχολίασε με καυστικό τρόπο τη συμπεριφορά του Κροάτη φόργουορντ στο ματς της Ρεάλ με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι λέγοντας: «Mπορεί να φοράει τα λευκά, αλλά όπως έδειξε στο Βελιγράδι, σκέφτεται ήδη το… πράσινο»!

Exit mobile version