Παναθηναϊκός Aktor – Προμηθέας 93-62: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Παναθηναϊκός Aktor - Προμηθέας 93-62: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολίασε την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού Aktor στον εντός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών.

Ήταν μακράν η καλύτερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού Aktor στο ελληνικό πρωτάθλημα με εξαίρεση τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όπως θα παρατηρήσετε, θα βαθμολογηθούν και οι δώδεκα παίκτες του Τριφυλλιού, γεγονός που μαρτυρά πως ο Αταμάν άνοιξε το ροτέισον, εκμεταλλεύτηκε όλο το βάθος και χάρισε ευκαιρίες.

Αν και το ματς είχε μικρή σημασία , οι πράσινοι αντάμειψαν με το μπάσκετ που έπαιξαν τον κόσμο τους, έχοντας μπόλικη όρεξη και ενέργεια. Η second unit εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο που πήρε στο ΟΑΚΑ αντιλαμβανόμενη, πως μόνο μέσω της Basket League, θα έρθουν οι ευκαιρίες και στην Ευρωλίγκα.

Κώστας Σλούκας (6/10): Ο μεγάλος MVP του αγώνα με την Μπαρτσελόνα δεν πήρε κάποια επιθετική προσπάθεια, «προστατεύτηκε» ενόψει Βίρτους Μπολόνια και δημιούργησε τρεις φάσεις σε 10,5 λεπτά.

Ιωάννης Παπαπέτρου (8,5/10): Δεν υπήρχε άλλος δρόμος για τον Παπαπέτρου, από το να πείσει τον Αταμάν μέσω του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν έπαιξε με Ερυθρό Αστέρα και Μπαρτσελόνα, επομένως, το παιχνίδι με τον Προμηθέα ήταν σημαντικό για εκείνον. Στην επίθεση έκανε το τέλειο παιχνίδι με 14 πόντους (2/2 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 4/4 βολές).

Κέντρικ Ναν (8/10): Ο Αμερικανός συνέχισε… το βιολί του με 12 πόντους, 5 ασίστ και 2 ριμπάουντ.

Ματίας Λεσόρ (6/10): Ο Γάλλος δεν ταλαιπωρήθηκε περαιτέρω, πέτυχε 2 πόντους, 2 ασίστ και 1 ριμπάουντ σε 6,5 λεπτά αγώνα.

Ντίνος Μήτογλου (6/10): Ο Μήτογλου αγωνίστηκε τα πρώτα 11,5 λεπτά της αναμέτρησης και στη συνέχεια ξεκουράστηκε για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (6/10): Ανέβηκε στο β’ ημίχρονο, συνέβαλε ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο και στις δύο μεριές του παρκέ.

Λούκα Βιλντόζα (9/10): Πριν τον τραυματισμό του ο Αργεντινός είχε σημειώσει την καλύτερή του εμφάνιση με τα πράσινα στην Ευρωλίγκα. Το μήνυμά του στον αγώνα με τον Προμηθέα ήταν ελπιδοφόρο με 10 πόντους και 6 ασίστ. Βούτηξε, μάλιστα, για μια χαμένη μπάλα, γεγονός που δείχνει πόσο του έλειψε η δράση.

Δημήτρης Μωραϊτης (8/10): Εξαιρετικά παραγωγικός ο Έλληνας γκαρντ με χέρι αλφάδι από τα 6,75 (4/6 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ (στον Χουάντσο).

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (6/10): Θετική εμφάνιση για τον Πολωνό, μπορεί, όμως, να αποδώσει και καλύτερα. Σε ένα καθαρό κόψιμο που του χρεώθηκε φάουλ, σωστά ο Αταμάν σήκωσε την ασπίδα προς τον παίκτη.

Κώστας Αντετοκούνμπο (7/10): Η απουσία του από τη 12άδα του Παναθηναϊκού ήταν μεγάλη. Ο Έλληνας σέντερ ξεκίνησε και πάλι να «ζεσταίνεται», μοίρασε μερικές τάπες και κάρφωσε στη ρακέτα των Πατρινών.

Μάριους Γκριγκόνις (7/10): Ο Λιθουανός απόλυτα ήρεμος «έσταξε» τρία τρίποντα και αποχώρησε… κύριος!

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (9/10): Ο Ισπανός είχε το μεγαλύτερο βαθμό ωφελιμότητας στο σχετικό πίνακα της στατιστικής. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 13 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Δείτε παρακάτω:

Παναθηναϊκός Aktor - Προμηθέας 93-62: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version