Παναθηναϊκός Aktor - Προμηθέας 93-62: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Παναθηναϊκός Aktor - Προμηθέας 93-62: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολίασε την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού Aktor στον εντός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών.

Ήταν μακράν η καλύτερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού Aktor στο ελληνικό πρωτάθλημα με εξαίρεση τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όπως θα παρατηρήσετε, θα βαθμολογηθούν και οι δώδεκα παίκτες του Τριφυλλιού, γεγονός που μαρτυρά πως ο Αταμάν άνοιξε το ροτέισον, εκμεταλλεύτηκε όλο το βάθος και χάρισε ευκαιρίες.

Αν και το ματς είχε μικρή σημασία , οι πράσινοι αντάμειψαν με το μπάσκετ που έπαιξαν τον κόσμο τους, έχοντας μπόλικη όρεξη και ενέργεια. Η second unit εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο που πήρε στο ΟΑΚΑ αντιλαμβανόμενη, πως μόνο μέσω της Basket League, θα έρθουν οι ευκαιρίες και στην Ευρωλίγκα.

Κώστας Σλούκας (6/10): Ο μεγάλος MVP του αγώνα με την Μπαρτσελόνα δεν πήρε κάποια επιθετική προσπάθεια, «προστατεύτηκε» ενόψει Βίρτους Μπολόνια και δημιούργησε τρεις φάσεις σε 10,5 λεπτά.

Ιωάννης Παπαπέτρου (8,5/10): Δεν υπήρχε άλλος δρόμος για τον Παπαπέτρου, από το να πείσει τον Αταμάν μέσω του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν έπαιξε με Ερυθρό Αστέρα και Μπαρτσελόνα, επομένως, το παιχνίδι με τον Προμηθέα ήταν σημαντικό για εκείνον. Στην επίθεση έκανε το τέλειο παιχνίδι με 14 πόντους (2/2 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 4/4 βολές).

Κέντρικ Ναν (8/10): Ο Αμερικανός συνέχισε… το βιολί του με 12 πόντους, 5 ασίστ και 2 ριμπάουντ.

Ματίας Λεσόρ (6/10): Ο Γάλλος δεν ταλαιπωρήθηκε περαιτέρω, πέτυχε 2 πόντους, 2 ασίστ και 1 ριμπάουντ σε 6,5 λεπτά αγώνα.

Ντίνος Μήτογλου (6/10): Ο Μήτογλου αγωνίστηκε τα πρώτα 11,5 λεπτά της αναμέτρησης και στη συνέχεια ξεκουράστηκε για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (6/10): Ανέβηκε στο β’ ημίχρονο, συνέβαλε ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο και στις δύο μεριές του παρκέ.

Λούκα Βιλντόζα (9/10): Πριν τον τραυματισμό του ο Αργεντινός είχε σημειώσει την καλύτερή του εμφάνιση με τα πράσινα στην Ευρωλίγκα. Το μήνυμά του στον αγώνα με τον Προμηθέα ήταν ελπιδοφόρο με 10 πόντους και 6 ασίστ. Βούτηξε, μάλιστα, για μια χαμένη μπάλα, γεγονός που δείχνει πόσο του έλειψε η δράση.

Δημήτρης Μωραϊτης (8/10): Εξαιρετικά παραγωγικός ο Έλληνας γκαρντ με χέρι αλφάδι από τα 6,75 (4/6 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ (στον Χουάντσο).

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (6/10): Θετική εμφάνιση για τον Πολωνό, μπορεί, όμως, να αποδώσει και καλύτερα. Σε ένα καθαρό κόψιμο που του χρεώθηκε φάουλ, σωστά ο Αταμάν σήκωσε την ασπίδα προς τον παίκτη.

Κώστας Αντετοκούνμπο (7/10): Η απουσία του από τη 12άδα του Παναθηναϊκού ήταν μεγάλη. Ο Έλληνας σέντερ ξεκίνησε και πάλι να «ζεσταίνεται», μοίρασε μερικές τάπες και κάρφωσε στη ρακέτα των Πατρινών.

Μάριους Γκριγκόνις (7/10): Ο Λιθουανός απόλυτα ήρεμος «έσταξε» τρία τρίποντα και αποχώρησε… κύριος!

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (9/10): Ο Ισπανός είχε το μεγαλύτερο βαθμό ωφελιμότητας στο σχετικό πίνακα της στατιστικής. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 13 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Δείτε παρακάτω:

Παναθηναϊκός Aktor - Προμηθέας 93-62: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News