Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Πάρτε δυνάμεις - Αν δεν είναι ο Μίσιτς θα είναι ο Λάρκιν»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Πάρτε δυνάμεις - Αν δεν είναι ο Μίσιτς θα είναι ο Λάρκιν»

Ο Τόλης Κοτζιάς μέσω του podcast «Rebound» αναφέρθηκε στους στόχους του Παναθηναϊκού για το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Καυτό» αναμένεται να είναι το καλοκαίρι που έρχεται για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι πράσινοι έχουν επιστρέψει για τα καλά και επιθυμούν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδό τους με παίκτες πρώτης γραμμής.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος, Τόλης Κοτζιάς, μέσω του podcast του «Rebound» αναφέρθηκε στα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και στα ονόματα που στοχεύει το Τριφύλλι και είναι ήδη γνωστά.

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε:

«Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει σε ακόμη πιο έντονο μοτίβο. Άλλωστε έχετε πάρει μια ιδέα τι προμηνύεται το καλοκαίρι, τα ονόματα τα ξέρετε, θα υπάρχουν και κάποια άλλα που δεν τα ξέρουμε, οπότε πάρτε δυνάμεις.

“Και αν δεν είναι ο Ταβάρες, θα είναι ο Πουαριέ, ή κάποιος τέτοιος. Αν δεν είναι ο Μίτσιτς, θα είναι ο Λάρκιν ή κάτι ανάλογο. Όρεξη και υπομονή να έχετε να περιμένετε. Άλλωστε η τρέχουσα χρονιά είναι αυτή που προέχει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News