Με ψυχολογία για ακόμη μια νίκη - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Κίνηση ματ από Αταμάν, έφερε την ανατροπή!

Ο Παναθηναϊκός καλείται να συνεχίσει νικηφόρα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Προμηθέα (20:15) για την 22η αγωνιστική της Basket League!

Άλλο ένα βήμα… κορυφής θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός που φιλοξενεί τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ (20:15).

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν στοχεύει στην 21η νίκη της στο ελληνικό πρωτάθλημα, που θα τηγν φέρει και πάλι στην κορυφή. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη μεγαλειώδη εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, και θέλει να συνεχίσει με θετικό πρόσημο.

Ένα ευχάριστο νέο ήρθε από την χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, καθώς ο Κώστας Αντετοκούνμπο ακολούθησε μέρος της προπόνησης του Εργκίν Αταμάν ύστερα από αρκετό διάστημα.

Και μάλιστα ο 27χρονος σέντερ θα είναι στη 12άδα του αυριανού (25/3) αγώνα με τον Προμηθέα και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ενόψει μάλιστα του κρίσιμου παιχνιδιού, που ακολουθεί, με την Βίρτους στη Μπολόνια. Εκεί, όπου ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί εκτός των άλλων μεγαλύτερη βοήθεια στη φροντ-λάιν.

Να θυμίσουμε πως ο Έλληνας σέντερ είχε υποστεί κάκωση αριστερού επιγονατιδικού συνδέσμου στην αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Ολλανδία (26/2), με την απουσία του να είναι αισθητή όλα αυτό το διάστημα στην γραμμή των ψηλών του Παναθηναϊκού.

Πλέον ο Τούρκος προπονητής είδε μετά από αρκετό καιρό όλους τους παίκτες του ρόστερ να προπονούνται μαζί, με το τριφύλλι να συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στους Πατρινούς το απόγευμα της Δευτέρας (25/3, 20:15), για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Basket League.

O αγώνας έχει τζάμπολ στις 20.15 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3 Live.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News