Τέλος η προπαγάνδα για τη διαιτησία – Η Marca κράζει τη Μπαρτσελόνα μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ

Αν και χθες υπήρξε μηχανισμός προπαγάνδας από τα ισπανικά σάιτ και όχι μόνο, η έμπιστη εφημερίδα Marca έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για την ήττα της Μπαρτσελόνα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Τέλος η προπαγάνδα για τη διαιτησία - Η Marca κράζει τη Μπαρτσελόνα μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ

Τη χθεσινή μέρα αρκετοί Ισπανοί έκαναν πολλά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ενώ κάποιοι έντυσαν στα πράσινα και τον διαιτητή του αγώνα.

Όμως η έγκυρη εφημερίδα Marca ανέλυσε την αναμέτρηση και άσκησε βαρύτατη κριτική στους Καταλανούς για την εμφάνιση τους κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα, σε δημοσίευμα της η Marca κάνει σκληρή κριτική τόσο στον προπονητή, όσο και στην ίδια την ομάδα, η οποία πλέον μετράει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς.

Η Marca τονίζει ότι η Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να ερευνήσει τι φταίει εντός της ομάδας για την κατάσταση και όχι να προτιμά να στέλνει μηνύματα στους διαιτητές, επικαλούμενη τις δηλώσεις του Άλεξ Αμπρίνες για τη διαιτησία στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Ακόμα η Marca ασκεί σκληρή κριτική στον τεχνικό Γκριμάου, επειδή έκανε ροτέισον στους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος με την Μπασκόνια και τη Μπρεογκάν, με αποτέλεσμα να ηττηθεί και στους δύο.

Τέλος, επισημαίνει ότι ο Γκριμάου ξεκίνησε να κοουτσάρει άσχημα με τη Φενέρ, ενώ στο ΟΑΚΑ συνέβη το αντίθετο, γεγονός που θα πρέπει να εξεταστεί από την διοίκηση του Συλλόγου.

Exit mobile version