Η επίσκεψη εκπροσώπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην Κύπρο! - Ο λόγος (pics)

Η επίσκεψη εκπροσώπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην Κύπρο! - Ο λόγος (pics)

Ο υπεύθυνος Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Μιχάλης Ραχωβίτσας επισκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες την Κύπρο και γνώρισε τις εγκαταστάσεις των Chalkanor Suns.

Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού μίλησε με τα νέα παιδιά, μεταφέροντας τις γνώσεις του ενώ βρέθηκε και στα γραφεία του CB αλλά και την ECOMMBX.

Οι Chalkanor Suns μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας τους έχουν καταφέρει να γίνουν μια από τις καλύτερες ακαδημίες της και πόλος έλξης αρκετών νέων καλαθοσφαιριστών.

Μάλιστα, έχουν θέσει ψηλούς στόχους για το μέλλον με μεγαλύτερο το να γίνουν η κορυφαία ακαδημία καλαθοσφαίρισης στην Κύπρο.

Δείτε παρακάτω:

Η επίσκεψη εκπροσώπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην Κύπρο! - Ο λόγος (pics)Η επίσκεψη εκπροσώπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην Κύπρο! - Ο λόγος (pics)Η επίσκεψη εκπροσώπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην Κύπρο! - Ο λόγος (pics)

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News