Παναθηναϊκός: Xαμός με Μπαρτσελόνα

Παναθηναϊκός: Με τέτοιο στατιστικό πώς να χάσεις;

Mε νίκη επί της Μπαρτσελονα την Παρασκευή μάλλον “κλειδώνεις” το πλεονέκτημα έδρας και… καλησπερίζεις το Βερολίνο!

Τα πράγματα εύκολα δεν θα είναι στη συνέχεια, ο κόουτς έχει αποφασίσει στην τελική ευθεία να πάει με συγκεκριμένους παίκτες και όσο τα “βαριά χαρτιά” υπολειτουργούν, θα είναι τα πάντα στην κόψη του ξυραφιού.

Είναι αστείο ο Χουάντσο να πληρώνεται ένα σκασμό λεφτά για να προσφέρει μόνο στα ριμπάουντ και να προσφέρει 4 πόντους μ.ο στην Ευρωλίγκα.

Τον Βιλντόζα τον έχουμε ξεχάσει, ο Μπαλτσερόφσκι έχασε κάρφωμα (!!!) προκαλώντας την οργή του προπονητή του και για μια ακόμα φορά είδαμε τον κόουτς να παίζει με 6-7 παίκτες.

Προσευχές να μην έχουμε κανένα απρόοπτο με όσους παίζουν ασταμάτητα εδώ και μήνες, γιατί τους υπόλοιπους ο κόουτς τους έχει μόνο για τα παιχνίδια της Basket League.

Επίσης με τα αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων όπου κάμποσα φαβορί καταποντίστηκαν βλέπουμε ότι όλα είναι ρευστά μέχρι και ο δέκατος τέταρτος έχει λόγο να κυνηγήσει τα ματς για να μπει στην δεκάδα οπότε η ομάδα πρέπει να βλέπει ένα-ένα τα παιχνίδια για να πετύχει τους στόχους της.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News