«Κλείδωσε» η απόφαση για Τεόντοσιτς ενόψει Παναθηναϊκού

«Κλείδωσε» η απόφαση για Τεόντοσιτς ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Μίλος Τεόντοσιτς ήταν αμφίβολος για το σημερινό παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό με το τοπίο λίγο πριν το τζάμπολ να ξεκαθαρίζει οριστικά.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει αρκετά προβλήματα ν’ αντιμετωπίσει κόντρα στον Παναθηναϊκό σήμερα το βράδυ (21:00), καθώς αρκετοί παίκτες του είναι στα… πιτς με προβλήματα τραυματισμών.

Τα θετικά νέα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τελικά, τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος ήταν αμφίβολος για το παιχνίδι.

Ο Σέρβος guard προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα του σήμερα το πρωί με αποτέλεσμα να βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού ενόψει του αγώνα με τους πράσινους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News