ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός: Οφείλει να κοιτάξει μπροστά, να βγάλει αντίδραση

H 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League θα ολοκληρωθεί σήμερα (17/3). Στο PAOK Sports Arena ο ΠΑΟΚ mateco θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR (1ος, 19-1) μετράει τρεις διαδοχικές νίκες μετά τη μοναδική ήττα του στο φετινό Πρωτάθλημα από τον Άρη Midea.

Είναι η μοναδική αήττητη, εκτός έδρας ομάδας της φετινής Stoiximan Basket League και αν διατηρήσει το αήττητο αυτό και στην Πυλαία, θα κλείσει την κανονική περίοδο με το απόλυτο για δεύτερη φορά στην ιστορία του. Η προηγούμενη ήταν το 2017-18 όταν έκανε το 13/13 ενώ αυτό το εκτός έδρας απόλυτο έκανε τρεις φορές ο Ολυμπιακός.

Ο ΠΑΟΚ mateco (8ος, 8-12) προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στα ματς με τον Άρη Midea εκτός, την ΑΕΚ Betsson εντός και τον Κολοσσό H Hotels Collection εκτός έδρας, με τις οποίες το συνολικό ρεκόρ του στον δεύτερο γύρο πήγε στο 2-7.

Έστω κι έτσι όμως παραμένει μέσα στα σενάρια της εξάδας, παρότι δεν ορίζει απόλυτα τη μοίρα του. Ως γηπεδούχος έχει απολογισμό 6-4 και θα κλείσει την κανονική περίοδο με θετικό πρόσημο για 31η φορά στις 32 σεζόν του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Αυτό δεν έγινε μόνο στη σεζόν 2019-20 που δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού (5-5).

Το παιχνίδι, θα ξεκινήσει στις 17:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News