Σηκώνει κεφάλι για το 5/5 στην Ευρωλίγκα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Σηκώνει κεφάλι για το 5/5 στην Ευρωλίγκα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Αντίδραση θέλει να βγάλει στην «Πυλαία» ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στον ΠΑΟΚ στον αγώνα πρωταθλήματος της Basket League μετά την άσχημη ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα.

Το πάθημα… να γίνει μάθημα, σκέφτονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού AKTOR μετά από ένα σκληρό αποτέλεσμα κόντρα στον «αιώνιο αντίπαλο» για την Ευρωλίγκα που τους φέρνει σε δύσκολη θέση για την 4άδα και το πλεονέκτημα έδρας.

Όπως είπε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω του Instagram, το Τριφύλλι πρέπει να κάνει αυστηρά το 5/5 στην Ευρώπη προκειμένου εκείνο να διασφαλίσει το αβαντάζ στην επόμενη φάση των πλέι οφ της διοργάνωσης.

Πριν τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και τον «τελικό» με την Μπαρτσελόνα, προηγείται ένα παιχνίδι κάποιας δυσκολίας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Το παιχνίδι, θα ξεκινήσει στις 17:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η ομάδα του Αταμάν δεν έχει καμία διάθεση να μπει σε μπελάδες και στο πρωτάθλημα της Basketleague, εκεί όπου οι πράσινοι έχουν κερδίσει μέσα-έξω τον Ολυμπιακό. Για αυτό το λόγο, ο Κώστας Σλούκας με δική του πρωτοβουλία οργάνωσε δείπνο μεταξύ των παικτών, ώστε να επαναφέρει τη συσπείρωση και το καλό κλίμα στην ομάδα μετά το ΣΕΦ.

Ο Τούρκος προπονητής του «Εξάστερου» δεν υπολογίζει για το επικείμενο παιχνίδι τους Λούκα Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο. Αμφότεροι δεν ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ τη Δευτέρα οι άνθρωποι της ομάδας θα αποφασίσουν για τη συμμετοχή ή μη των δύο παικτών στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News