«Ο Τολιόπουλος αρέσει πολύ σε έναν προπονητή από τους δύο αιωνίους!» (vid)

«Ο Τολιόπουλος αρέσει πολύ σε έναν προπονητή από τους δύο αιωνίους!» (vid)

Οι ασφαλείς πληροφορίες του Τόλη Κοτζιά αναφέρουν πως ο Μπαρτζώκας ή ο Αταμάν έχουν ψηλά τον Βασίλη Τολιόπουλο τον Άρη με φόντο την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Πέρα από το θέμα του σέντερ από δω και εξής στον Παναθηναϊκό, ο Τόλης Κοτζιάς έδωσε… ψωμάκι και για το μέλλον του Τολιόπουλο αναφέροντας πως ένας προπονητής από τους δύο των αιωνίων, ή ο Αταμάν, ή ο Μπαρτζώκας, έχει σε υψηλή εκτίμηση τον γκαρντ του Άρη.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Πάρε Βάλε» με την Νάντια Βελέντζα:

«Ο Τολιόπουλος αρέσει πολύ σε έναν προπονητή από τους δύο των “αιωνίων”, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν λέω ότι θα πάει σε έναν από τους “αιώνιους”, αλλά σε έναν προπονητή από τους δύο αρέσει πολύ», ανέφερε ο έγκριτος δημοσιογράφος.

Ο διεθνής άσος πραγματοποιεί φέτος εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των “κιτρίνων”, μετρώντας κατά μέσο όρο 14,4 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ σε 24,1 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News