Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα δύο σέντερ που υπάρχουν στο τραπέζι για τον «Εξάστερο»! (vid)

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα δύο σέντερ που υπάρχουν στο τραπέζι για τον «Εξάστερο»! (vid)

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει αρκετό χρόνο για να αποφασίσει αν θα ενισχυθεί στη θέση «5» και ποιον θα διαλέξει ως εκλεκτό για να κάνει τη διαφορά στους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύθηκαν έγκαιρα με τον Ράιτ και εκείνος αποτέλεσε τον παίκτη που προκάλεσε τη μεγαλύτερη ζημιά στο Τριφύλλι. Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει από δω και πέρα, αν οι πράσινοι θα… απαντήσουν με κάποια προσθήκη.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» φούντωσαν τα σενάρια για μεταγραφές στον Παναθηναϊκό με τον έμπειρο δημοσιογράφο, Τόλη Κοτζιά να δίνει μια κατεύθυνση προς τα πού μπορούν να κοιτάξουν οι «πράσινοι» για να ενισχυθούν, κυρίως, στη θέση «5».

Συγκεκριμένα, ο μπασκετικός ρεπόρτερ ανέφερε στην εκπομπή «Πάρε Βάλε» με την Νάντια Βελέντζα:

«Κρατάμε ένα πολύ μικρό παράθυρο μήπως πάρει σέντερ και φέτος για το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα δει πώς θα πάει η κατάσταση και θα αποφασίσει. Έχει χρόνο ακόμη. Ο Παναθηναϊκός είναι ανοιχτός σε κινήσεις για να βελτιώσει το ρόστερ του», αποκάλυψε.

«Μπορεί να πάρει ψηλό από… όπου να ‘ναι. Μπορεί τότε που θα το αποφασίσει να τελειώνει η Κίνα, μπορεί να κοιτάξει τα παιδιά που πήγε να πάρει ο Ολυμπιακός, τον Όστιν Γουάιλι από την Τόφας, ή τον Βέρνον Κάρεϊ από την Καρσίγιακα», τόνισε.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News