Με σημαντική απουσία ο Ερυθρός Αστέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Με σημαντική απουσία ο Ερυθρός Αστέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός θα επισκεφτεί το Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 20 Μαρτίου για την Euroleague.

Οι πράσινοι θέλουν μόνο την νίκη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ενώ οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην 16η θέση με τρεις νίκες διαφορά από τη 10η που οδηγεί στα Play-In παιχνίδια.

Ακόμα, ο Ερυθρό Αστέρας δεν θα μπορέσει να στηριχθεί στον Βραζιλιάνο διεθνή πόιντ γκαρντ, Γιάγκο Ντος Σάντος.

Ο παίκτης δέχτηκε αγκωνιά στο πρόσωπο από τον Μπόνζι Κόλσον λίγο πριν το τέλος του αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τη Μακάμπι που βρήκε νικήτρια τη δεύτερη με ανατροπή.

Αμέσως διαπιστώθηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού του και αποχώρησε κρατώντας το κεφάλι του, ενώ ζαλιζόταν.

Ο Ντος Σάντος υποβλήθηκε σε εξετάσεις όπου και διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο μπροστινό τοίχωμα του μετωπιαίου κόλπου όπως επίσης και διάσειση.

Έτσι, θα υποβληθεί σε επέμβαση στο πρόσωπο και θα απουσιάσει αρκετές εβδομάδες από τις υποχρεώσεις της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News