Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής ενόψει τελικών Basket League

Αταμάν: Αποκάλυψη για Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν πολλές φήμες πως ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει παίκτη ενόψει του τέλος της σεζόν με τη κουβέντα να γίνεται για την θέση 5.

Στη συγκεκριμένη θέση, είναι προφανές πως υπάρχει έλλειμμα καθώς πίσω από τον Λεσόρ υπάρχει ο Αντετοκούνμπο ο οποίος δίνει συγκεκριμένα πράγματα και ο Μπαλτσερόφσκι που δεν έχει βοηθήσει όσο θα περίμενε ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Τόλη Κοτζιά ο οποίος πήρε θέση για το παραπάνω θέμα στην εκπομπή ΠΑΡΕ-ΒΑΛΕ, το ενδεχόμενο μεταγραφής στον Παναθηναϊκό συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ανοικτά τα μάτια τους στη αγορά καθώς υπάρχει η σκέψη να αποκτηθεί παίκτης στο 5 ενόψει των τελικών της Basket League με τον Ολυμπιακό.

Πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση που θα εμφανιστεί ο Αντετοκούνμπο μόλις επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Ο Παναθηναϊκός θέλει ένα παίκτη πίσω από τον Λεσόρ ο οποίος θα κάνει τα 3-4 πράγματα που δεν μπορεί να δώσει ο Μπαλτσερόφσκι.

Οι πράσινοι δεν αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα και μπορούν να πάρουν παίκτη από οπουδήποτε με τους κομμένους από το NΒΑ να είναι φυσικά σε πρώτο πλάνο.

Φυσικά υπάρχουν κι άλλες αγορές από τις οποίες θα μπορούσε να προκύψει κάποια πολύ καλή ευκαιρία όπως αυτή της Κίνας.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News