Καρύδας: «Θαύμα η ανταγωνιστικότητα του Παναθηναϊκού μέχρι το τελευταίο λεπτό!» (vid)

Καρύδας: «Θαύμα η ανταγωνιστικότητα του Παναθηναϊκού μέχρι το τελευταίο λεπτό!» (vid)

Ο Δημήτρης Καρύδας παρέθεσε τη δική του γνώμη σχετικά με το ντέρμπι αιωνίων και έκανε τις δικές του εκτιμήσεις σχετικά με το τι απαιτείται από δω και στο εξής για να μπει μια ομάδα στην τελική 4άδα της βαθμολογίας.

Αναλυτικά όσα είπε στους Playmakers ο γνωστός δημοσιογράφος:

«Ο πιο σκληρός κέρδισε, ο Ολυμπιακός ήταν πιο σκληρός. Το παιχνίδι περιμέναμε να πάει μαξ στους 75 πόντους. Κομβικό ρόλο έπαιξαν οι άμυνες των δύο ομάδων.

Η άμυνα του Ολυμπιακού δεν ήταν σπουδαία στο πρώτο ημίχρονο. Για μένα ήταν θαύμα που ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός και να διεκδικεί τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό με 18 λάθη. Δεν ήταν ισοδύναμα τα λάθη, είχε 11 παραπάνω λάθη ο Παναθηναϊκός. Όταν έχεις 11 λιγότερες κατοχές σε ένα τόσο κλειστό ντέρμπι, δεν γίνεται!

Ο Παναθηναϊκός έχει σημαδέψει οπωσδήποτε το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, όπου χρειάζεται νίκη άνω των 8 πόντων για να έχει μια ισοβαθμία με το μέρος του , αλλά και το κομβικό παιχνίδι στην Μπολόνια, προκειμένου να υπερασπιστεί τουλάχιστον τη διαφορά των 14 πόντων.

Ο Ολυμπιακός χτίζει ισοβαθμίες υπέρ του στο κυνήγι της 4άδας, έχει ένα ματς περίεργο με τη Φενέρ που δεν ξέρουμε αν χρειάζεται κάτι ή τι χρειάζεται. Οπότε νομίζω πως αν θέλεις μία πρόβλεψη, έχω την αίσθηση, όποιος κάνει 4 νίκες και έχει και τις ισοβαθμίες, θα μπει στην 4άδα.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News